SportNews.hr

prava sportska priča

Kurilovec i Gaj Mače dobar nogomet prezentirali i podijelili bodove

KURILOVEC - GAJ MAČE 1:1 (1:1)

VELIKA GORICA - Igralište SRC Udarnik. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Slišković (Zagreb). Pomoćni suci: Varivoda (Zagreb) i Radić (Zagreb). Četvrti sudac: Fišić (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Martinović ( 12), 1:1 - Brlečić (26).

KURILOVEC: Debijađi, Šarić, Marinić, Tominac (od 46 Muhar), Sedlaček (od 72 Mandura), Hodak, Matoš, Čurek, Čunčić, Rajić, Martinović (od 62 Sudar)
Trener: Vidak Perica

GAJ MAČE: Bobinec, Deak, Brlečić (od 82 Kreber), Maloča, Haramustek (od 88 Iskrić), Šaban, Tomek, Postonjski, Vukadin, Šćuric, Kipa (od 46 Cvrtila)
Trener: Tomašković Danijel


Kurilovec i Gaj Mače podijelili su bodove, po viđenom utakmica je opravdala epitet kola. Kurilovec je poveo golom Martinovića, a poravnao je kapetan gostiju Brlečić. Prvo poluvrijeme moglo je zadovoljiti i najizbirljivije nogometne kibice, dok je u drugom Kurilovec imao više inicijative i svježine od gostiju iz Zagorja. Poništen je i gol za Kurilovec početkom drugog poluvremena zbog označenog zaleđa nakon što je vratar Bobinec odbio loptu nakon jednog udarca, Hodak koji je utrčao zakucao ju je u mrežu, a slavlje mu je prekinula dignuta zastavica pomoćnog suca.

Kurilovec se predstavio u svom standardnom izdanju, posložena momčad koja voli igrati, organizirana i maksimalno koncentrirana dobro vođena s klupe od trenera Vidaka.
Gaj Mače pun individualaca čija je kvaliteta i iskustvo dokazano, Brlečić, Šaban, Cvrtila, Haramustek, Maloča, Vukadin djeluje samouvjereno, momčad za sam vrh koja je imala i danas podršku znatnog broja navijača.

Martin Šaban uz Brlečića neosporni nogometni autoritet na terenu asistirao je za gol.
- Mali Postonjski je odradio veći dio nanizao ih je nekoliko, a meni je preostalo samo da loptu proslijedim Brlečiću, pojasnio nam je nakon utakmice.
Dobar dojam ste ostavili, momčad ste s puno iskustva?
- Direktor Mario Čehulić okupio je dobru ekipu, individualno smo dosta jaki, ali još kao momčad nismo na razini, možemo mi puno bolje.

Mario Čehulić primao je čestitke nakon utakmice, uz zadovoljan osmijeh prokomentirao je:
- Kurilovec je super momčad i jako sam zadovoljan rezultatom. Kurilovec je imao malu prednost u drugom poluvremenu, ali i Rihtar je mogao zabiti u zadnjoj minuti. Zato podjela bodova je najrealnija.