SportNews.hr

prava sportska priča

Smrekar zabio i donio tri boda, prije toga Vinceljak skinuo Buriću dva zicera i ponio epitet igrača utakmice. Stjepan Poljak: Uživam u nogometu

Foto: Djuka / Vinceljak skida drugi uzastopni zicer BurićuFoto: Djuka / Vinceljak skida drugi uzastopni zicer Buriću

TREŠNJEVKA - ZAGOREC 0:1 (0:0)

ZAGREB - Igralište Graba. Gledatelja: 120. Glavni sudac: Lacković (Jablanovec) . Pomoćni suci: Grgurić (Kutina) i Jušić (Kutina). Četvrti sudac: Kokot (Vrbovec). Delegat: Škrinjarić (Zagreb).

Strijelac: 0: - Smrekar (78)

Trešnjevka: Bogović, Matošević, Kluk (od 84 Gudelj), Radanović, Tičak, Josipović, Paulinić (od 46 Martinko), Kotarski (od 46 Čakarun) Burić (od 67 Pavlović) Puklin

Trener: Tomislav Lopac

ZAGOREC: Vinceljak, Prahić, Firer, Smrekar (od 89 Završki), Mlinarić, Turniški (od 69 Cvitko), Kanceljak (od 69 Kovačec), Poljak, Landripet, Tarle, Vojaković

Trener: Bartolić Drago

Zagorec prije svega pametnom igrom odnosi bodove iz Grabe u dobroj i čvrstoj utakmici. Mogla je i Trešnjevka do bodova da je Burić barem iz jednog od dva zicera uspio zatresti mrežu Vincelja koji ga je u obje situacije nadmudrio.

Početak utakmice pripao je domaćinu, a kako je igra odmicala Zagorec je posložio svoje redove i postajao sve opasniji iz brzo organiziranih protu udara, početak drugog dijela pripao je Zagorcu i kad je Trešnjevka preuzela inicijativu Smrekar iz lijepo izvedenog kontra napada postiže gol za pobjedu.

- Vinceljak je najzaslužniji što smo pobijedili, pohvalio je vratara Kristijan Mitrečić pomoćni trener Zagorca

Susretu sa tridesetšestogodišnjim Stjepanom Poljakom veselimo se kako gledati ga na terenu, tako i razgovoru nakon utakmice u kojem nam je rekao:

- Odigrali smo jednu dobru utakmicu, ovo je naša treća pobjeda u nizu. Malo smo lošije ušli u utakmicu, Trešnjevka je na početku imala dominaciju i neke poluprilike, mi smo nakon 20 minuta posložili nismo uspjeli dati gol. Drugo poluvrijeme otvorena utakmica s jedne i druge strane mi smo čekali u bloku iz kontre stvarali prilike i iz jedne takve Smrekar je zabio. Ovo je vrlo važna pobjeda za nas, i sada predstoji priprema za sljedeću utakmicu koja je za 4 dana.

Do kada će Poljak igrati?

- Odigrat ću do kraja ovu sezonu, onda ću vidjeti, ovisi o zdravlju i o svemu drugom, ja uživam u nogometu.