SportNews.hr

prava sportska priča

Tomšić i Rosić slobodni su igrači, prve su žrtve novih mjera u borbi s Covid 19. Ne piše se dobro klubovima nižih liga, novaca će biti sve manje.

Korona virus pored toga što napada zdravlje nanosi štetu svakom segmentu u društvu. Sport je pod velikim udarom, a najviše pati onaj u nižim ligama, gospodarstvo je pred slomom i bori se za goli opstanak, a u toj situaciji ne ostaje prostora za sponzorstva koja su nekim klubovima osiguravala solidan sportski rezultat.

Maksimir se dolaskom nove uprave od prije nekoliko godina stabilizirao na financijskom i sportskom polju, a prošle sezone slovio je kao hit prvenstva u 3.HNL središte i zbog toga što je okupio solidan igrački kadar. Kada su igračima osigurana redovna primanja onda u pravilu rezultat ne izostaje.
Marin Tomšić u posljednje dvije sezone spadao je među stožerne igrače Maksimira, sporazumno se razišao s klubom sada je slobodan igrač, uz njega s Oboja odlazi Lukas Rosić.

- Došlo je do sporazumnog raskida između Lukasa Rosića, mene i NK Maksimir. Slobodni smo igrači, potvrđuje odlazak s Oboja Tomšić.

Što se dogodilo?

- Ništa posebno. U ovim izazovnim vremenima igrači sa strane su nekim klubovima preveliki troš

*Jarun reagirao munjevito i pojačao se Tomšićem!