SportNews.hr

prava sportska priča

Matoša i Čunčića Kurilovec neće pustiti u Zagorec. Krmpotić: Mi svoje obaveze prema igračima ispunjavamo i nećemo dijeliti ispisnice.

Prema našim informacijama Čunčić i Matoš bili su na razgovoru u Krapini, željeli su na proljeće pojačati Zagorec, navodno sve je dogovoreno oko prelaska, ali se ispriječio novouvedeni propis da prijelaza u zimskom prijelazom roku nema bez ispisnice.

- Poznato nam je da su Matoš i Čunčić bili na razgovoru sa Zagorcem što ništa ne znači jer mi svoje obaveze prema svima igračima ispunjavamo, tako prema i njima dvojici. Dogovorili smo se za sezonu i nikakvog razloga nema da im damo ispisnicu u zimskoj pauzi, ako se mi fer odnosimo prema dogovoru to očekujemo i od igrača, govori nam dopredsjednik Krmpotić.

Prelasci u zimskoj stanci novom odlukom HNS-a doveo je klubove u povoljniju situaciju od one kada se moglo putem recipisa otkazati dosadašnjem klubu. Tako ni Guja nije mogao u Jarun koji ga je jako želio vidjeti u svojim redovima u borbi za ulazak u 2.HNL, Sivrić je stavio veto na ispisnicu