SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje je poslije šest uzastopnih pobjeda u prvenstvu ispalo u Kupu od Maksimira na 11-erce. Vincetić zadovoljan jer ima najmlađu momčad. Sesvete, aktualni pobjednik, u finišu svladalo Lučko (5:3)

Poznata su još dva polufinalista Kupa ZNS-a. To su Maksimir i Sesvete. Ostao je još susret Hrvatski dragovoljac - Vrapče koji je odgođen zbog bolesti covid 19 igrača iz Sigeta.
Maksimir je na jedanaesterce (4:3) izbacio Trnje. Poslije 90 minuta bilo je bez pogodaka. Trnje je tako zaustavilo svoj iznimno uspješan proljetni skor od šest uzastopnih pobjeda. Iako u biti ni ovo nije bio poraz. Trnjani su s obzirom na krnji sastav koji su izveli na Oboju, možda i računali na ovakav ishod.
"U seriji od pet jedanaesteraca gosti nisu realizirali dva, a mi jedan šut", istakao je trener Maksimira Goran Vincetić. "Nama je ovakav ishod osobito drag, jer imamo mladu momčad, najmlađu u prvenstvu 3. HNL središte".
Maksimir koji je na prvenstvenoj ljestvici deveti s 29 bodova, pobijedio je Trnje i u borbi za bodove (1:0) 8. studenog prošle godine na trnjanskom stadionu.
Sesvete su bile pobjednik prethodnog natjecanja u Kupu ZNS-a i to zbog korone tek u kolovozu prošle godine.. U polufinalu svladale su Jarun, u finalu Trešnjevku. Polufinale ovosezonskog natjecanja izborile su pobjedom nad Lučkom (5:3) u samoj završnici susreta.