SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun sam na čelu, treći poraz Kurilovca u nizu bez Brazilca Queiroza nije konkurentan Jarunu i Trnju. Karlovac otkinuo bod Trnju. Špansko sa šest golova potopilo Gaj.

Kurilovec je doživio treći poraz u nizu kod Vrapča, nakon što mu se ozlijedio Brazilac Queiroz nema slasti pobjede, nižu se porazi. U pravu je bio naš urednik kada je napisao: "Kurilovec jači od Jaruna i Trnja za Brazilca i golmana". Najveću pobjedu u 25.kolu zabilježilo je Špansko sa šest golova ispratilo je Gaj iz Mača čija se momčad ispuhala nakon pobjede prije dva kola u Zagorskom derbiju na gostovanju u Krapini. Jarun se trgnuo nakon petarde od Lučkog pobijeđeno je Dugo Selo s 4:0 i nakon što je Karlovac uzeo Trnju bod sam je na vrhu Tablice.

U derbiju začelja HAŠK je minimalnom pobjedom 1:0 Segestu gurnuo na pretposljednje mjesto na kojem do tada bio on. Ponikve s punim plijenom iz Vrbovca uplovljavaju i mirnije vode, ali opuštanja ne smije biti još je puno bodova u igri, isto se odnosi i na Trešnjevku koja nosi trobod s Oboja, Domagoj Kosić je izgleda konsolidirao momčad. Zagorci su podijelili bodove, Bistri bod iz Krapine je veliki dobitak. Lučko nije u Petrinju išlo humanitarno, uzeli su puni plijen.
Nikad zanimljivije i neizvjesnije do samog kraja kako za vrh tako i za dno tablice u 3.HNL Središte.