SportNews.hr

prava sportska priča

Uspavanka do gola Bambe u Kurilovcu koji je probudio domaće igrače koji su posljednih pola sata potpuno nadigrali goste čija je igra nestala. Pogibeljno je za ishod utakmice "zatvarati" je u 60' što se danas dogodilo Jarunu.

KURILOVEC - JARUN 2:1 (0:0)
 
VELIKA GORICA - Igralište SRC Udarnik. Bez gledatelja. Glavni sudac: Turčin (Tuhelj). Pomoćni suci: Sinković (Lepajci) i Bedeniković (Zabok). Četvrta sutkinja: Šegota (Zagreb).
Delegatkinja:  Szittár Zsuzsanna (Zagreb)
 
Strijelci: Bamba - 0:1 (56), 1:1 - Sedlaček (71), 2:1 - Sudar (76)
 
KURILOVEC: Beljan, Ćosić, Šarić, Adžić, Tolj (od 90+2 Celčić), Sedlaček, Hodak (od 63 Bakula), Dianežević (od 74 Sudar), Marinić, Čurek, Rajić
Trener Pancirov
 
JARUN: Spudić, Blaževski, Jugović, Baraban, Bamba (od 77 Čičković), Tomšić (od 64 Tolić), Proleta (od 64 Ćerdić), Vragolović, Šoša, Ačkar, Špišić
Trener Bezer
 
Razočaravajućih puni sat demonstrirali su Kurilovec i Jarun u derbiju kola, bila je to dosadna uspavanka sve do gola Bambe u 56' koji je brzom kontrom doveo Jarun u vodstvo. Gol je trgnuo i probudio uspavane igrače Kurilovca za koje kao da je utakmica tek tada počela, a nasuprot njih Jarunovi su se nerazumljivo povukli, igra im je nestala, energetski su pali mada su imali više od igre u blijedih 60 minuta.
Upornost domaćih donosi im poravnanje u 71', strijelac je Sedlaček, a u 76' Sudar koji jeu igru ušao dvije minuta ranije odlično je poslužen od Šarića preciznim udarcem svladao je Spudića. U posljednjim sekundama Marinić snažno šutira, stativa ili prečka zaustavljaju toliko snažan udarac da nismo uspjeli vidjeti što je točno pogodio.
Jarun je porazom prepustio Trnju prvo mjesto na tablici koje nakon troboda iz Mača ima bod prednosti, a Kurilovec pobjedom ostaje u igri za prvo mjesto i direktan ulazak u 2. ligu.
 
 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room