SportNews.hr

prava sportska priča

Omladinska škola NK Dugog Sela dobila teren s umjetnom travom. Predsjednik Damir Fintić za stogodišnjicu želi zaokružiti infrastrukturu kluba

Danas je svečano otveren teren s umjetnom travom za omladinsku školu NK Dugog Sela, a povodom čega je odigran turnir mladih nada Dugog Sela, Dubrave TK, Dinama i Sesveta. Pobjednik turnira  su Sesvete koje su bile bolje od Dinama, a treće mjesto je pripalo domaćinu Dugom Selu boljim izvođenjem udaraca s bijele točke od Dubrave TK. 

Igralište je svečano otvorio gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian koji je tom prilikom darova momčadi sudionice turnira majicama.

Damir Fintić predsjednik NK Dugo Selo zračio je zadovoljstvom jer je knačano 230 polaznika škole nogometa dobilo kvalitetan teren s umjetnom travom.

- Uspjeli smo osigurati normalne uvjete za našu djecu, a sada je pred nama zadaća da pokušamo za dvije godine kada slavimo stotu godišnjicu  kluba izgraditi istočnu tribinu sa svlačionicama za seniore čime bi zaokružili i osigurali za duži period infrastrukturnu zaokruženost.