SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun pobjedom nad Vrapčem, a nakon poraza Trnja u Petrinji otišao na 5 bodova prednosti. Fantastična akcija ubojite trojke, Baraban, Špišić, Bamba za 2:0. Blaževski je u najboljoj formi dosadašnjeg proljetnog nastavka.

JARUN - Vrapče 2:0 (1:0)
 
Zagreb - Igralište Jarun. Bez gledatelja. Glavni sudac: Petrunić (Zagradci). Pomoćni suci: Novosel (Kamanje) i Delač (Karlovac). Četvrti sutkinja: Šegota (Zagreb).Delegat: Balenović (Zagreb)
 
Strijelci:1:0- Jugović (23) 11 m, 2:0 - Bamba (87) 
  
JARUN: Spudić, Blaževski, Jugović, Baraban, Bamba (od 87 Tolić), Proleta, Vragolović (od 46 Tomšić) Šoša, Mislimi, Ačkar (od 82 Radoš), Špišić
Trener Bezer
 
VRAPČE: Tor, Salopek, Marić, Vukadin (od 61 Čakarun), Čibarić (od 67 Mohač), Fajdiga, Brumen (od 71 Gudelj), Markušić, Karamatić, Bakmaz, Krišto
Trener Radišić
 
Jarun je pobijedio i pobjegao Trnju na pet bodova prednosti jer je ono izgubilo od Mladosti u Petrinji. Domaćini su poveli udarcem s bijele točke nakon što je sudac dosudio prekršaj u kaznenom prostoru na Barabanu. Burno su reagirali iza ograde navijači Vrapča, isporučili su sucu salvu uvreda, ali to nije ništa promijenilo niti je utjecalo na koncentraciji kapetana Jaruna Jugovića koji je bio siguran realizator.
Gledali smo ovoga proljeća puno Jarunovih utakmica i uvijek nam promakne spomenuti jednog igrača koji standardno dobro igra na desnom boku, omalenog, ali srčanog i vrlo vrijednog Blaževskog s odličnim centaršutom. Blaževski u svakoj utakmici daje maksimum, on je u najboljoj formi proljetnog dijela prvenstva u postavi Jaruna, uz sam bok Barabanu koji je i danas ponio epitet igrača utakmice, na njemu je načinjen prekršaj za kazneni udarac, a veliku zaslugu ima kod drugog gola kada je fantastičnim pasom proigrao Brunu Špišića, ovaj se fenomenalnim driblingom riješio dvojice čuvara te poslužio Bambu koji je u padu glavom poslao loptu u mrežu gostiju. Potrebno je još spomenuti kada govorimo o Barabanu da je na njemu izravni crveni karton dobio Krišto u 73 minuti susreta koji ga je u situaciji kada je ovaj išao sam prema vrataru Toru povukao za dres što je sudac okarakterizirao kao izglednu priliku za postizanje zgoditka. Koliko je danas Baraban dobro igrao svjedoči i dobacivanje navijača Vrapča iz prostora terase kafića: " Pa ne možeš tako stalno igrati, daj stani malo".
Jarun je bio bolja momčad i zasluženo mu je pripala pobjeda iako su gosti nakon utakmice iskazivali negodovanje, Radišićev pomoćnik Miloš na kraju je rekao: "Suci su tako sudili, da si nezadovoljan, a ne možeš im ništa prigovoriti".
 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room