SportNews.hr

prava sportska priča

Marko Nujić novi sportski direktor veliko je pojačanje Mladosti Ždralovi

Renato Radić povukao je izvanredan potez dovođenjem Marka Nujića na mjesto sportskog direktora. Mladost Ždralovi pod vodstvom Radića iskazuje ambiciju izrastanja u klub koji želi među nogometnu elitu. Klub se gradi na svim poljima, infrastrukturno puno više nego na sportskom planu, Ždralovi su prošle sezone u kvalifikacijama za 2.HNL poraženi na svom terenu od Jaruna, ali to nije pokolebalo njenog predsjednika, uspješnog gospodarstvenika i suvlasnika tvornice namještaja Prima, naprotiv još agilnije je pristupio i odlučio osnažiti klub u cilju stvaranja kluba koji će nogomet u Bjelovarskom kraju podići na ozbiljniju i značajniju razinu.

Po našim informacijama odmah po saznanju da je Nujić podnio ostavku na mjesto sportskog direktora Trnja Radić je započeo akciju da ovoga vrsnoga i vrijednoga sportskog djelatnika angažira.

- Prihvatio sam ponudu Mladosti Ždralova, njihova ambicija je za mene izazov kojem mogu odgovoriti. Ovih nekoliko dana što sam ovdje potvrđuju da nisam pogriješio. Klub je izvanredno organiziran, dovršava se stadion s 1500 natkrivenih sjedećih mjesta, a u zimskoj pauzi pojačat ćemo momčad prvenstveno vodeći računa o kvalifikacijama koje su zahtjevne i nepredvidive i ako nemaš kadar koji to može iznijeti lako se dogodi da zbog nekog sitnog detalja ne uspiješ. Moja zadaća je pojačati momčad, pronaći karakterne iskusne igrače sa željom stvaranja nove vrijednosti i afirmacije kluba u višem rangu. Želja nam je da taj cilj ostvarimo ove sezone, neće biti kraj svijeta ako se to ne dogodi jer važno je stvoriti konkurentnu momčad, klub je tako posložen da nije pitanje hoćemo li u viši rang već kada ćemo, rekao nam je Nujić koji već ima nekoliko imena na popisu koje želi vidjeti u momčadi Mladosti Ždralovi.