SportNews.hr

prava sportska priča

Karlovac i Iskra podijelili peto mjesto na Medulin Cup-u, po završetku 90' stari lisac Pamić predložio da se ne raspucavaju penali.

PRVA ISKRA JONOON - KARLOVAC 1919  0:0 (0:0)

MEDULIN - Igralište Sportskog centra Arena. Sudac: Vuković Nikola (Osijek), Pomoćni suci: Kontec Toni (Osijek) i Đerđ Filip (Darda). Delegat Mijandrušić Anton (Pula)


PRVA ISKRA JONOON: Čarapić, Garić, Janković, Filipović, Krneta, Stojanović, Aleksić, Stajić, Proković, Krstović, Vlaisavljević. Još su igrali. Topalović, Pejić, Gligorijević, Baković, Diković, Topalović, Trifunović, Kojić

Trener Janković Goran.

KARLOVAC 1919: Andrić, Vratarić, Zavalić, Mandura, Mamić, Prpić, Stjepinac, Mišćin, Siljan, Lašto, Rendulić još su igrali. Car, Ribar, Marinić, Kristaj, Kusanić, Pamić

Trener Pamić Igor.

Karlovac je na pripremama u sklopu kojih se igra turnir Medulin Cup 2022 ostao bez vratara Gudelja kome je napukao mišić na ruci i morat će pauzirati 2-3 tjedna. Trener Igor Pamić morao je zbog toga angažirati mladi vratarski dvojac iz omladinske škole Ninu Andrića i Matiju Cara.
Karlovac i Iskra u skupinama su zauzeli posljednje treće mjesto što nije ništa čudno jer su za suparnike imali momčadi iz višeg ranga, Karlovac BiH premijerligaše, a Iskra uz našeg drugoligaša Jarun također BiH premijerligaša. Sraz Hrvatskog i Srpskog trećeligaša završio je bez pobjednika i golova, a kako bi na neki način zaštitio mlađahne vratare trener Pamić je predložio da se pobjednik ne traži udarcima s bijele točke već da to peto mjesto podijele što su suparnici prihvatili, jer svima je dosta bilo neugodnog prohladnog vjetra.
Utakmica koja je pobudila zanimanje Marka Nujića i Barabana nije pružila nekakav nogometni dožlvljaj, osjetio se zamor napornog rada na travnjacima u Medulinu posljednjih 7 dana. Nezadovoljan je nakon prvog poluvremena bio i sportski direktor Karlovca Boško Županović.

- Utakmicu treba gledati iz nekih drugih kuteva, kraj je sedmodnevnih priprema, utakmica za pretposljednje mjesto na turniru nije motivirajuća, obje momčadi su odigrale dobre utakmice s puno jačim momčadima u kojima su se potrošile. Iz takve utakmice ne treba donositi sud o kvaliteti momčadi, objasnio nam je Jerko Leko nešto slabije izdanje ova dva suparnika.