SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje iz Petrinje s punim plijenom. Pranjić zadovoljan pristupom: Odradili smo onako kako smo pripremili utakmicu, neka samo igrači vjeruju u sebe koliko ja vjerujem u njih

Danijel Pranjić naš proslavljeni reprezentativac danas je prvi puta u trenerskoj karijeri vodi neku momčad u službenoj utakmici. S Trnjem je gostovao u Petrinji kod Mladosti. Trnje je pobijedilo 3:1 ostat će zapisano u Pranjićevoj biografiji za sva vremena.

Trnje je nakon jesenskog dijela prvenstva uz promjenu trenera rekonstruirala momčad, Otišli su kapetan Gudelj, Guja, Mesec, Džijan, Kanceljak, Sedlaček, Međimorec, više od polovice standardne momčadi. Pranjić je preuzeo momčad i krenuo u pripreme, sa svojim stožerom podmladio je momčad i na startu zabilježio pobjedu iako su danas izostali stoperi Marić i Mandić seniori momčadi Trnja i Lipovac koji je jedan dio priprema proveo s drugoligašem Jarunom.

Strijelci za Trnje bili su Šalić u 6., Ceraj u 62. i Vidović u 88. minuti., Vučak je bio strijelac za Mladost u 81.

- Odigrali smo muški i po planu pripreme utakmice. Zadovoljan sam pristupom i zalaganjem mojih igrača, pod kraj malo je pala koncentracija pa smo tako i primili gol što je unijelo nervozu, pred sam kraj opet smo bili na dva gola prednosti, odgovara Pranjić na naše čestitke.

Nedostajali su Vam neki standardni igrači pa nam se tim više čini ova pobjeda još vrjednijom?

- Kod mene su svi standardni, držim se onoga koga nema bez njega se mora i može. Mi stvaramo momčad i neka moji igrači vjeruju u sebe bar onoliko koliko ja vjerujem u njih. Svi smo radosni što smo startali s pobjedom.