SportNews.hr

prava sportska priča

Zagorec, Karlovac, Segesta i Trnje uspješni na gostovanju, Dugo Selo zadržalo drugu poziciju nakon poraza kod Ravnica, Gaj, Lučko i Trnje bodovno poravnati od 3. do 5. mjesta

Dugo očekivani nastavak prvenstva 3. HNL Središte jučer počeo 18. kolom koje danas okončano pobjedom Gaja u Maču nad Kurilovcem 3:2.

Zagorac nastavlja pobjednički niz i čvrsto drži čelo tablice nakon što je zabilježio pobjedu u gostima kod Lukavca 3:1, njegov vjerni pratitelj Dugo Selo porazom kod Ravnica 2:0 sada za liderom zaostaje deset bodova. Karlovac koji iskazuje od samoga početka ambiciju za kvalifikacijama pobjedom 2:0 s gostovanja iz Vrbovca vraća se u igru. Njegova prednost su uvjeti, kao i Lučkog kojemu je HAŠK otrgnuo bod igrajući neodlučeno 1:1 na njegovom stadionu.

Trešnjevka je teško stradala u Grabi od Segeste izgubila je 4:1 od direktnog suparnika s dna tablice, fenjeraš Ponikve podijelilo je bodove u utakmici bez golova u susjedskom derbiju s Vrapčem. Maksimir je s Oboja ispratio Bistru pobjedom 3:2 i nalazi se na solidnom šestom mjestu.