SportNews.hr

prava sportska priča

Piplica stvorio respektabilnu momčad. Nemanić dvostruki strijelac, gosti iz Petrinje žestoko napali suca.

HAŠK - MLADOST PETRINJA 4:1 (2:1
 
ZAGREB - Igralište Pešćenicai. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Kokot (Vrbovec) . Pomoćni suci: Kamenarić (Sv. Ivan Zelina) i Pranjić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Krizmanić (Zagreb). Delegat: Brešić (Zagreb).
STRIJELCI: 1:0 - Kovačević (10), 1:1 - Pavlović (43), 2:1 - Rihtar (45+1 KU), 3:1 - Nemanić (50), 4:1 - Nemanić (66)
 
HAŠK: Gujić, Omazić , Miloš, Rihtar (od 77 Ranogajac Pintarić), Kovačević, Pizzitola (od 77 Salamunović), Perinić (od 84 Matanović), Nemanjić (od 66 Zelenika), Palić (od 66 Surjan), Karamatić, Krajačić
Trener: Ivan Piplica
MLADOST PETRINJA: Jelavić, Pavlović, Pavić (od 81 Dolovčak), Lovrić, Čavar (od 63 Thaci), Vučak, Godić (od 63 Đusi), Gršić (od 80 Baniček), Balen, Marović, Hrnčević (od 63 Pličanić.
Trener: Boris Perković
 
Juraj Nemanić talentirani nogometaš čiju je karijeru prekinula ozljeda vratio se početkom ove sezone nogometu nakon studija iz SAD bio je dvostrukidvostruki strijelac u pobijedi 4:1 HAŠK-a nad Mladosti iz Petrinje. Gosti su odlično otvorili utakmicu imali su par izglednih prilika, ali prinova trenera Piplice Kovačević je prvi načeo mrežu gostiju izvanrednim šutem u desetoj minuti. Dobra igra Mladosti okrunjena je golom Pavlovića u 43 minuti. Kada se očekivalo da će se na odmor otići bez pobjednika, dosuđen je kazneni udarac za HAŠK, Rihtar je bio siguran izvođač. Odmah je sviran kraj utakmice. Glavni sudac ispraćen je u svalačionicu uz salve protesta i psovki upućenih od skoro svih gostujućih sudionika, igrača, trenera, navijača i još nekih osoba. Kako je HAŠK utakmicu prenosio putem live streama na svom Youtube kanalu nadamo se da ćemo ovaj momenat vidjeti kao i onaj kada su gosti tražili kazneni udarac zbog igranja rukom u kazmnenom prostoru HAŠK-a. Nastavak je protekao u znaku domaćina i već spomenutog dvostrukog strijelca Nemanića. Trener Ivan Piplica stvorio je izvrsnu momčad koja igra dopadljiv i unčikovit nogomet, osjeća se močadsko zajedništvo, a igrči o njemu govore samo pozitivnim epitetima. Mladost je pokazala da može parirati i nositi s konkurencijom u ligi pogotovo igrom u prvom dijelu utakmice.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room