SportNews.hr

prava sportska priča

Ravnice iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi vremena do troboda u Maču

Gaj iz Mača hit momčad jeseni ne može se sastati s bodom. U prvoj utakmici 24. kola Ravnice odlaze s punim plijenom, pogotkom Matije Špičića s bijele točke u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Ne tako davno u Gaj su momčadi na gostovanje dolazile s respektom, a onda se nešto čudno dogodilo u pauzi nakon jesenjskog izvanrednog dijela. Uprava je otkazala treneru uvrijeđena njegovom izjavom s prigovorom da nitko ne može biti iznad nje u klubu. Čelništvo se počelo osjećati ugroženim, zavjeru su počeli gledati u svemu, u rezultatima pripremnih utakmica, zamjerale su se izjave koje im nisu po volji, počela su se pisati razna priopćenja i prijave, stvorila se klima da su svi protiv Gaja. Mario Čehulić motor kluba gurnut je u stranu, a bez njega i logistike koju je on stvorio i osiguravao Gaj ne može.
Opet će se iz Mača ljutiti na nas bez razloga, problemi nisu u glasnicima već u akterima. Žao nam je što će ako se nešto ne promijeni nestati ona pozitivna atmosfera u kojoj smo u par navrata uživali u nedjeljna prijepodneva. Nestat će nogometni ambijent, pozitivna energija na tribinama koja se prenosila na travnjak, dosjetke bez zlobe koje su se čule na tribini o kojima smo svojevremeno pisali.

Žalimo što nestaje jedna pozitivna priča jer smo se znali lijepo provesti u Maču dok su gostujuće momčadi strepile za krajnji ishod utakmice.