SportNews.hr

prava sportska priča

Novi hat-trick Josipa Colarića, Trnje nastavlja uspješnost na gostovanjima, Lučko izgubilo od Trešnjevke, preskočili ga Karlovac i Trnje

Vrbovec na krilima Josipa Colarića koji je opet postigao hat-trick, Lukavec je ispraćen s 4:0. Lučko je pokleknulo u Grabi, Trešnjevka je s novim trenerom Jančićem pobijedila 3:2, Burić s dva i Josipović bili su strijelci za crno-zelene, a Čičković i Brekalo za goste. Karlovac pobjedom nad HAŠK-om golovima Čakarića i Medynskog pretekli su Lučko na tablici kao i trnje koje nastavlja uspješno na gostovanju iz Siska Pranjićeva momčad nosi tri boda, Kesse je donio prednost domaćinu u 15', Šalić je poravnao u 30., Alghoul u 86' pogađa za tri boda. Šinko je bio strijelac jedinog gola za pobjedu Ravnica nad Bistrom, a Zagorec nosi pobjedu iz Kurilovca autogolom Ante Radoša na samom početku utakmice u 3'. Dugo selo s 3:1 pobijedilo je Mladost iz Petrinje i čvrsto drži drugu poziciju, njegovi najbolji igrači Rašić, Darojković i Slunjski strijelci su , dok su Ponikve golom Aziza zaustavile Maksimir, posustaje li na putu treće jedinstvene lige. Gaj i Vrapče u Maču su podijelili po bod, Šaban je doveo domaćine u vodstvo, Špišić se konačno vraća nakon rehabilitacije zabio je u 40'.

Zagorec i Dugo Selo su ostali na deset bodova razlike, Karlovac i Trnje za Dugim Selom su u zaostatku 6 bodova, a Lučko 7, Maksimir devet.