SportNews.hr

prava sportska priča

Otkaz Rajku Vidoviću u Lučkom!

Rajko Vidović dobio je otkaz u Lučkom, oprostio se od igrača jučer koje je vijest o odlasku trenera pogodila kao grom iz vedra neba.

Nazvali smo kapetana Kulenovića kako bi provjerili informaciju o smjeni trenera.

- Trener Vidović se oprostio jučer, što nas je iznenadilo. Vjerojatno su na to utjecala ova zadnja dva rezultata, kao da se sve protiv nas urotilo. Rečeno nam je da je tako odlučila uprava da bi momčad malo prodrmala. Razgovarali smo danas mi igrači i jako nam je žao zbog trenera Vidovića, bio je užitak raditi s njim, on je pravi profesionalac respektabilne igračke karijere. Postigli smo pod njegovim vodstvom dobar rezultat do posljednja dva kola. U nogometu je to tako, na nama je igračima da igramo dajući maksimum na terenu. Nekad rezultat nije odraz kvalitete, jednostavno se dogodi drukčije od onoga što planiraš i želiš, potvrđuje nam Kulenović informaciju o otkazu Vidoviću.

Lučko nakon posljednja dva poraza od Dugog Sela i Trešnjevke nalazi se na 5. mjestu tablice s bodom zaostatka za trećim Karlovcem i četvrtim Trnjem. Dati otkaz treneru u situaciji kada se boriš za plasman u jedinstvenu treću ligu s velikom šansom to i ostvariti u osam preostalih kola s dobrim rasporedom odigravanja utakmica i kada u goste dolaze direktni konkurenti Karlovac i Trnje hrabar je potez uprave. Ili je reakcija na neplaniran gubitak bodova bila preemotivna, a znamo da u takvim situacijama ceh najčešće plaćaju treneri, izgleda da je zakazao i savjetnik u klubu s tridesetogodišnjim nogometnim iskustvom Joža Zornjak ako je upravu savjetovao u ovoj situaciji, onda je savjet bio po nama pogrešan.