SportNews.hr

prava sportska priča

Vodeća petorka pobjedama drže pozicije, Zagorec, Trnje i Lučko uspješni u gostima, a vodeći dvojac Karlovac i Dugo Selo nisu dali gostima šansu. Braća Colarić po dva gola u pobjedi Vrbovca.

Neizvjesnost se nastavlja, vodeća petorka 3.HNL Središte ne popušta. Karlovac je sinoć deklasirao Lukavec na svom terenu 5:1, Zagorec je u Sisku s 4:0 pobijedio Segestu, najbolji prijatelji i susjedi iz Zlatar Bistrice Hoić i Pelko potopili su staru damu, Hoić je u 34', 57', i 68' a Pelko u 40' zatresli mrežu Skendera. Lučko na gostovanju u Kurilovcu s minimalnih 1:0 drži priključak golom Sambu Cabral Abubacar Sidico iz 37'. Dugo Selo pobijedilo je Ponikve golom Domića u 42'.

Trnje nastavlja skupljati bodove u gostima, s gostovanja iz Vrapča vraća se s tri boda pobjedom 3:1, Grga Štimac je dva puta i Šalić jednom bio strijelac za Trnjane, a Borna Proleta je u 85' postigao počasni gola za žute. Rosandić i Nasri donijeli su pobjedu jučer Maksimiru u Grabi, Trešnjevka pleše na rubu. Piršić je Ravnicama su osigurao minimalnu pobjedu nad HAŠK-om veća na početku utakmice u 8. minuti.

Vrbovec je s visokih 5:0 pobijedio Mladost iz Petrinje, mrežu gostiju je načeo stariji brat Josip Colarić, Domagoj Colarić je potom s dva uzastopna gola bio strijelac, a Josip zabija ponovo za 4:0. Slišković je dotukao goste za konačnih 5:0. Sljedeće 29. kolo igra se 4. svibnja u srijedu kada nas očekuju nova uzbuđenja u vrlo napetoj završnici na vrhu, kao i na začelju tablice.