SportNews.hr

prava sportska priča

Na Aleji vrisak: Vrapče je u sudačkoj nadoknadi slomilo Lučko i zaustavilo ga u pohodu prema jedinstvenoj trećoj ligi. Brekalo: Sve je u našim rukama. Pobijedit ćemo Trnje u Trnju!

VRAPČE - LUČKO 2:1 (0:0)

ZAGREB - Igralište u Vrapču. Gledatelja: 90. Glavni sudac: Pečarić (Zagreb) 7.Pomoćni suci: Maloča i varivoda (Zagreb). Četvrti sudac: Firm (Zagreb). Delegat: Pavlečić (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 - Čičković (47), 1:1 - Milinović (60), 2:1 - Markušić (90+1).

VRAPČE: Ševerdija 6,5, Nikšić 6,5 (od 72. Hajnal 6) (od 75. Bajan -), Milinović 7, Srpak 6,5, James 6,5, Markušić 7, Ćosić 6,5, Tomšić 7, Rihtar 6,5, Vragolović 7, Martinović 6 (od 56. Špišić 6,5). Trener Bezer 7.

LUČKO: Razum 6,5, Bubnić 6, Kulenović 6, Jazvić 6, Puntar 6, Horvat 6,5, Dianežević 6 (od 41. Cabral 5,5, od 84. Varga -), Marinić 6, Belak 6, Brekalo 6, Čičković 7 (od 74. Seck -). Trener Kautero 6.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Markušić (Vrapče).

Snažan vrisak igrača Vrapča prolomio se Alejom u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena. Bartol Markušić zabio je sjajan pogodak za pobjedu domaćih zbog koje je Lučko, čini se, ostalo bez izgleda za plasman u jedinstvenu republičku ligu. Klub s jednim od najljepših stadiona u Republici Hrvatskoj neće igrati u toliko očekivanom rangu natjecanja koji će snažiti hrvatsko zajedništvo. Vjerojatno pretjerujemo sa simbolima, ali nije laž: Pelješki most plus jedinstveno natjecanje svih županija, a da nije profesionalna prva ni druga nogometna liga. Konačno će se dogoditi.
Kada smo dosta poslije utakmice prelazili na malešničku stranu sreli smo Marka Brekala. On je prije desetak godina igrao u Vrapču. Danas za Lučko nije uspio postići gol. Ali nije se predavao: "Još nije gotovo. Pobijedit ćemo Bistru i u posljednjem kolu Trnje u Trnju. Sve je u našim rukama." Polako Marko, Trnje ima dva boda više. Bit će mu dovoljno i neodlučeno.
No, još se ne zna sve. Ne će biti isto ako Zagorec kroz kvalifikacije uđe u "ligu 12" i ako ne uđe. Vjerojatno će biti i kvalifikacija za popunu jedinstvene republičke "lige 16", pa se može dogoditi da i četvrti dobije šansu.