SportNews.hr

prava sportska priča

Golijada na Oboju, Maksimir poveo s 2:0 u 13' na odmor se otišlo s prednošću Ravnica s 3 gola Čakaruna. Raužan uz dva gola dva puta idealno poslužio Čakaruna

MAKSIMIR:RAVNICE  4:5 (2:3)

ZAGREB - Igralište Oboj. Gledatelja: 250. Glavni sudac: Komesar (Zagreb). Pomoćni suci: Mužar (Velika Gorica) i Bilić (Zagreb). Četvrti sudac: Ljeljak (Zagreb). Delegat: Stanilović (Zagreb).

Strijelaci: 1:0 - Soldić (2), 2:0 - Husnjak (13), 2:1 - Čakarun (26 11m), 2:2 - Čakarun (31), 2:3 - Čakarun (34), 2:4 - Raužan (57), 3:4 - Krznar (68 11m), 4:4 - Petković (90+3), 4:5 - Raužan (90+4)

 

MAKSIMIR: Kezerić, Ljuboja, Kondres, Soldić (od 80 Nasri), Husnjak, Petković, Mamić (od 62 Navrotosyi), Franceković (od 62 Božić), Mraković, Rosandić (od 46 Starčić), Krznar

Trener: Zoran Santrač

RAVNICE: Javor, Baričević, Džaferović, Kopić, Toš (od 75 Krznarić), Raužan, Kukrika (od 83 Cvitanović), Čakarun (od 83 Skansi), Mioković, Hlebec, Kesić (od 68 Maloča)

Trener: Vladimir Balagović 

Golijada na Oboju počela je već u 2. minuti, Maksimir je poveo golom Soldića, a u trinaestoj domaćini su bolju igru okrunili drugim golom, strijelac je Husnjak. Razvoj na terenu je ukazivao da će domaćini unakaziti susjede iz Maksimirske šume, ali dogodio se rijetko viđen preokret. Prvo je Komesar pokazao na bijelu točku nakon prekršaja u kaznenom prostoru, Matija Čakarun je siguran izvođač, pet minuta poslije Čakarun je ponovo zatresao mrežu Kezerića, to čini još jednom u 34 minutu za nevjerojatan preokret. Ravnice su se iz nokdauna vratile, Maksimir je na koljenima dočekao kraj prvog poluvremena. U nastavku gosti su mogli dotući uzdrmanu momčad Maksimira, prvo je mladi Raužan najbolji igrača utakmice povećao prednost gostiju u 57', a potom idealno probio po desnoj strani i pogodio Matiju Čakaruna u "trepavicu" ovaj se poklonio i u situaciji kada je lakše ne zabiti nego pogoditi, lopta završava u vratnici.

Maksimir je iz kaznenog udarca smanji prednost Ravnica u 68', strijelac je kapetan Krznar. Zaplet i rasplet ove čudnovate utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi vremena, Petković je poravnao u 90+3, a već spominjani Raužan u 90+4 donosi zasluženu pobjedu plavo-bijelim iz Maksimirske šume.