SportNews.hr

prava sportska priča

Damir Milinović odlazi iz Krapine, još je nakon utakmice s HAŠK-om podnio ostavku? Dobivamo signale da bi mogao preuzeti Dubravu TK.

Zagorec iz Krapine je suvereno prošetao prvenstvom 3.HNL Središte, ali je pokleknuo na prvom koraku u kvalifikacijama za 1. nogometnu ligu u Bjelovaru. Blijedo izdanje i šok od ispadanja uvijek kod nekoga razveže jezik, pa smo tako nakon utakmice u Bjelovaru čuli da već neko vrijeme nisu odnosi trenera Milinovića s klubom idilični, naime nakon utakmice 33. kola s HAŠ-kom podnio je ostavku. Čuli su se i prigovori na sastav kojim je započeo utakmicu s Mladosti Ždralovi, a neki su išli toliko daleko da su ga proglasili krivcem za neuspjeh u kvalifikacijama, a samo dan poslije što se on pohvalio na svojem FB profilu plaketom koju mu je na svečanom prijemu dodijelio gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović za promicanje sporta.

Mišljenja smo da je sam prijem nogometaša Zagorca večer prije polufinala kvalifikacija potpuni promašaj i jedan od razloga blijedog njihovog izdanja.
Odlazi li Milinović zbog nesuglasica nakon izvanredne sezone ili je u pitanju preuzimanje drugoligaša Dubrave TK, kako signaliziraju neki.