SportNews.hr

prava sportska priča

Bojažljivost Trešnjevke u prvom poluvremenu, u drugom se razgoropadila. Dinamo II sa Moubandjeom, a bez onih koji su jučer igrali s Ravnicama

TREŠNJEVKA - DINAMOII  0:1 (0:1)

ZAGREB - Stadion Graba, . Gledatelja 100 

Strijelac: 1:0 - Barišić (23 - 11m)

TREŠNJEVKA: Lončarić, Matošević, Kluk, Blaškić, Puklin, Tičak, Čerkez, Paulinić, Josipović, Čakarun, Rebić (još su igrali: Katanić, M. Martinko, A. Martinko, Gudelj, Kovačević, Imširović, Grujić, Krajačić, Pavlović, Pezo)

Trener: Tomislav Lopac

DINAMO II: Čavlina, Ravlija, Kim H. (46. Jelenić), Moubandje, Antovski, Bošković; Batistić, Tomek (46. Janković), Magdić, Svržnjak (58. Karrica), Barišić

Trener: Goce Sedloski

Dinamo II pobijedio je u Grabi vrlo dobru Trešnjevku golom Barišića udarcem iz kaznenog udarca u 23 minuti. Momčad Goce Sedloskog nije bila u punom sastavu jer su oni koji su jučer odmjerili snage s Ravnicama odmarali, ali u momčadi je bio Moubandje reprezentativac Švicarske od kojeg se u Dinamu očekivalo puno više.

Prvo poluvrijeme pripalo je plavima, domaći zeleni kao da su pokleknuli pred imenom suparnika, bojažljivo su se postavili što je bilo dovoljno mladim Dinamovim lavovima da preuzmu inicijativu.

U drugom poluvremenu sasvim druga situacija, Trešnjevka je izašla na teren goropadno, što im je to trener Lopac u svlačionici rekao ne znamo, ali što god je imalo je učinka. Plavi mladići stjerani su u "mišju rupu" kako je netko iz publike komentirao i samo nespretnost i nedostatak realizatora sačuvao je mrežu Čavline netaknutom.

Trešnjevci još predstoji polufinale kupa ZNS-a koje će igrati u srijedu 12.08. na terenu u Grabi s Maksimirom prije početka prvenstva gdje u 1. kolu gostuje kod Kurilovca. Lopac je dobro posložio momčad, obrana je čvrsta, iako je formirana nova momčad ona teži igri i dok se još uigra bit će neugodan suparnik svakome.

U Grabi se na svim poljima pripremaju za treću ligu, tribine su proširene, dio njih je natkriven, a danas je otvoren potpuno novouređen klupski kafić.