SportNews.hr

prava sportska priča

Arogancija i prgav karakter došli su na naplatu Nenadu Bjelici, Kohorta mu pokazala palac dolje, teško da će ga preživjeti

Nenad Bjelica ima sposobnost omađijati novu sredinu, vješt komunikator uspijeva na početku uvijek reći što je uhu ugodno i ljubav na prvi pogled s upravom, navijačima, novinarima traje dok god on uspijeva zatomiti pravu svoju narav. Nakon prvih naznaka problema on se razotkriva, arogancija je prvi njegov gard, a ona u većini slučajeva produbljuje jaz i tada sve upropasti njegov prgav karakter. Nie libi se intervenirati ni kod urednika medija kada neki novinar napiše što mu nije po volji, tako je činio kada je naš urednik pisao kolumnu u Večernjem listu.

Zato oni koji se bolje razumiju u nogomet kažu da se nigdje ne može zadržati više od dvije sezone, a mnoga inozemna tržišta su mu zbog toga nedostupna. Danas ga je Kohorta javno prozvala i traži da odstupi, između redova može se zaključiti da je njegov karakter taj na čemu mu najviše zamjeraju uz prigovor na visinu njegove plaće zbog koje si ne bi smio dozvoliti aroganciju koju pokazuje prema njima.

Alpas