SportNews.hr

prava sportska priča

Juniori Dinama ni s desetoricom nisu uspjeli pobijediti vršnjake Hajduka. Sve veće nezadovoljstvo Poborom.

DINAMO - HAJDUK juniori 0:0 (0:0)

ZAGREB: Igralište Hitrec-Kacian, Gledatelja: 500 Sudac: Ivan Župan (Bjelovar), Pomoćnici: Zobenica (Velika Gorica) i Ćosić (Bjelovar) Delegat: Balen (Zagreb)

Dinamo: Josipović, Hrvoj, Franjić, Gvardiol (59. Šutalo), Antovski, Kočar (59. Gjira), Kapitanović, Tolić, Julardžija (59. Dejanović), Kim, Rešetar
Trener: Albert Pobor

Hajduk: Sentić,Vušković, Radić, Blagaić (46. Šarić), Pršir, Šego, Kosić (85. Jenjić), Kreković (65. Brnić), Ševelj, Kćira, Martinović (46. Dellova)
Trener: Igor Tolić


I pored toga što je cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više Dinamo nije uspio pobijediti Hajduk koji s dva boda prednosti i utakmicom više i dalje drži prvu poziciju na tablici. Hajduk je došao s ciljem ne izgubiti i čvrstom igrom koja je na trenutke bila i gruba zaradio sedam žutih i isključenje kapetana Radića zbog drugog žutog kartona u 45'.
Dinamovi juniori koji su oduševili ove godine u nastupu Lige prvaka pod vodstvom trenera Igora Jovičevića u prvenstvu nisu ni sjena te momčadi, trener Pobor nije uspio stvoriti ekipu koja bi mogla sljedeće godine nastaviti započeto u ovoj sezoni LP za mlade. Sve više je nezadovoljstva kako doznajemo trenerom kome prigovaraju da nije uspio iskoristiti potencijal igrača juniorske dobi, da pristupom i rotacijom one najtalentiranije koči u razvoju. Dinamo će na kraju vjerojatno izboriti nastup i sljedeće godine u Ligi prvaka mladih, a na Jozi Bandiću voditelju omladinske škole, sportskom direktoru Marijanu Vlaku kao i upravi Dinama je obaveza da opravda reputaciju koju su izgradili ovogodišnjim nastupom.