SportNews.hr

prava sportska priča

Četvrfinale Kupa kadeta Središta Zagreb: HNL Lokomotiva s dva pogotka reprezentativca Marka Batura slomila stopostotni Rudeš!

U četvrt-finalu Kupa NL Središta Zagreb danas su se odmjerili kadeti Rudeša i Lokomotive. Upravo Rudeš je u prvenstvanoj utrci jedini s maksimalnim učinkom (13 pobjeda) i bilo je zanimljivo vidjeti mogu li isti ritam držati protiv vršnjaka (2004. godište) s Kajzerice, koji trenutno zauzimaju treću poziciju u HNL-u, odnosno četvrtu u Središtu.

I bili su domaćini na HNL razini, imali i prilika u prvome dijelu koji je mogao odvesti utakmicu u drugome smjeru. Gradili su Rudešani preko Vukmanovića, a prijetili preko Srbljinovića i Juraka, no u nastavku je proradio Batur i s dva pogotka u kratkom vremenu zacementirao sudbinu igrača Marija Vodanovića.

Zabila je "jedanaestica" Lokosa u 73. minuti, a odmah zatim i dvije kasnije. Reprezentativac Hrvatske do 17 godina, još je pogodio i vratnicu, a do hat tricka je mogao i iz šanse u prvome poluvremenu.

VIDEO! Četvrtinale Kupa NL Središte Zagreb: NK Rudeš - NK Lokomotiva

 RUDEŠ – LOKOMOTIVA 0:2 (0:0)

STADION: NK Rudeš. GLEDATELJA: -. SUDAC: Ante Maleš (Zagreb)

RUDEŠ: Žaja, Stipić, Krušlin, Matas, Pintarić, Artuković (od 57. Vuksan-Ćusa), Jurak (od 46. Mikan), Tomašec, Huljić, Vukmanović (od. 67. Jelić), Srbljinović. TRENER: Mario Vodanović.

LOKOMOTIVA: Vincelj, Vidović, Čabrajić, Zlatunić (od 55. Krivak), Matić, Kukavica, Jagić, Markanović, Batur, Miškić (od 55. Radujković), Stanić (od 72. Kupsjak). TRENER: Željko Dacer.

STRIJELCI: 0:1 Batur (73.), 0:2 Batur (75.)

OSTALI REZULTATI: Sesvete - Zagreb 5:1, Inter - Segesta 6:0, Zagorec - Dinamo 0:6.