SportNews.hr

prava sportska priča

Gorica pobijedila Aluminij trećeg iz slovenskog prvenstva s brojnom hrvatskom kolonijom u momčadi. Gol i asistencija Šrolera

Foto: Djuka / Martin Šroler, gol i asistencijaFoto: Djuka / Martin Šroler, gol i asistencija

Gorica je zabilježila još jednu pobjedu nad slovenskim prvoligašem, nakon što je Krško ispratila s pet golova danas je pobijeđen i Aluminij treća momčad slovenskog prvenstva odmah iza Maribora i Olimpije. U travnju će Aluminij igrati polufinale Slovenskog kupa s Olimpijom od koje je prošle godine izgubio finale.

Momčad trenera Sergeja Jakirovića za razliku od priprema početkom prvenstva ima glavu i rep, kostur čine internacionalci predvođeni Zwolinskim i Atiemwenom i danas ponajbolji u momčadi koja je igrala prvo poluvrijeme. Zwolinski je bio strijelac s bijele točke, a Beli kako Turopoljci tepaju tamnoputom napadaču bio je stalna opasnost po obranu Aluminija, čiji su oslonaci stoper Kontek i vratar Kovačić dvojica iz mnogobrojne Hrvatske kolonije slovenskog prvoligaša.

U drugom poluvremenu Jakirović je poslao na teren momčad kobiniranu s nekoliko juniora, u momčadi Aluminija pojavio se naš znanac Dalić iz Intera koji se u samom početku ozlijedio i napustio teren. Kod Gorice istaknuo se mladi Martin Šroler golom za 2:0 i asistencijom za gol novog Goričkog napadača Ndiaye.

Za Aluminij u 90' strijelac je bio Ivančić, brat kondicionog trenera Gorice.

Jakirović je zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema, nakon utakmice rekao je:

- Zwolinski je bio danas najbolji. Ove pripreme se bitno razlikuju od onih na početku prvenstva, sjetite se kad su nam tad pojedini igrači došli. Oslonit ću se na one koji su iznijeli prvi dio prvenstva

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room