SportNews.hr

prava sportska priča

Laljak Inter: Prodaja Andrića Dinamu je čista nogometna trgovina, a ne začetak nekih novih odnosa između Mamića i mene. Nisam čuo za dolazak Baturine, Ćužea i Franjića. Zimus sam tražio dva igrača i ništa se nije dogodilo

Foto: Djuka / Branko Ljaljak s Našim urednikom na tribinama zaprešićkog stadionaFoto: Djuka / Branko Ljaljak s Našim urednikom na tribinama zaprešićkog stadiona
Prelazak Komnena Andrića iz Intera u Dinamu, poslije neuspjelog pokušaja u kolovozu prošle godine, sada izgleda kao prava senzacija. Kolovoški prijelaz formalno je propao zbog tisuću, dvije eura Andrićeve plaće, ali zacijelo to nije bio razlog. Vjerojatnije će biti da je prednost dobio Petković. Odlaskom Budimira i ozljedom Gavranovića rješenje s Andrićem je ponovno postalo aktualno i "savjetnik" Mamić nije puno dvojio.
Zagrebom je odmah krenula priča da je u pozadini svega zapravo "razvod" između Mamića i Šikića i da je Dinamo izgubio klub-kćer Lokomotivu i da se ponovno vratio negdašnjoj ljubavi, Branku Laljaku direktoru Intera. Dinamu treba klub u kojem će brusiti i dotjerivati svoje mlade igrače u najjačoj hrvatskoj konkurenciji i to bi poslije Lokomotive trebao biti Inter. Čak se govori da će na posudbu u Inter Ćuže, Baturina i Franjić i da će to biti novi Eduardo, Modrić i Lovren koji su doista svoje iskustvo stjecali u zaprešićkom klubu.
Branko Laljak, direktor, s momčadi boravi u Medulinu na Arena kupu i s njim smo porazgovarali neposredno poslije utakmice između Intera i poljskog sastava Zaglebie koju su Zaprešićani izgubili sa 2:4 (2:3). Laljak je bio dobre volje, vjerojatno s jedne strane jer je na izvanredno način s dnevnog reda skinuo prodaju Andrića, a s druge, unatoč porazu bio je zadovoljan igrom, posebice Kaluđerovića koji je zabio jedan gol.
Da li je prodaja Andrića Dinamu posve trgovački posao ili preteča neke nove suradnje?
-To je čisti nogometni posao, logičan i predvidiv. Najbolji jesenski strijelac Prve HNL pristupio je jesenskom prvaku. Zar ima nešto prirodnije? - upitao je Laljak.
To je točno, ali bi bilo prirodno i da Mamić poslije "razvoda" s Lokomotivom potraži novog partnera?
-Može biti, ali ja ne znam ništa o dolasku Ćužea, Baturine i Franjića. Znam samo da da sam tijekom zimske pauze tražio da nam dođu dvojica Dinamovih igrača pa nije došao ni jedan, obrazložio je Laljak.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room