SportNews.hr

prava sportska priča

Nakon što Iyayi Belive Atiemwen potpiše za Dinamo, možda ostane na posudbi u Gorici?

Foto: Djuka / AtiemwenFoto: Djuka / Atiemwen

Iyayi Belive Atiemwen najbolji igrač Gorice potpisuje za Dinamo odjeknulo je poput bombe. Vijest o transferu koji se dogovarao u tajnosti procurila je iz Beleka gdje se Dinamo nalazi na pripremama.

- Držim se dogovora da o prelasku Atiemwena ne komentiram prije zaključenja ugovora, o svemu ćemo izvijestiti na presici koju ćemo organizirati ovih dana, rekao nam je Črnko predsjednik Gorice.

Trenera Jakirovića priupitali smo kako će bez igrača kojeg je prepoznao i dao mu puno povjerenje, a ovaj to maksimalno kapitalizirao na svoju i korist kluba.

- Jedino što znam o odlasku Atiemwena je iz bezbroj poziva i upita odlazi li stvarno. Ako je istina da će u Dinamo meni je to logično, kada smo gostovali na Maksimiru ljudima iz Dinama rekao sam: "Da sam na Vašem mjestu ja bih ga odmah kupio". Kako bez njega, kažu: "koga nema bez njega se može", morat ćemo pronaći nekoga njegovog kalibra.

Možda Jakirović neće ostati u proljeće bez omiljenog igrača jer kako naš izvor govori postoji velika mogućnost da će nakon pozamašnog iznosa (oko tri milijuna eura) Atiemwen ostati na posudbi kod Gorice. Ako se sutra dogodi potpis ugovora što bi trebalo, bit će to drugi po veličini transfer između dva hrvatska kluba

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room