SportNews.hr

prava sportska priča

Mindaugas Nikoličius: Ovo je po veličini moj četvrti transfer, najveći nakon deset godina. Prije dva mjeseca imao sam ponudu od 300.000 eura godišnje plaće koju sam odbio

Foto: Djuka / Črnko i Nikoličius, predsjednik i izvršni predsjednik na presiciFoto: Djuka / Črnko i Nikoličius, predsjednik i izvršni predsjednik na presici

Nakon potpisanog ugovora o prelasku Atiemwena u Dinamo danas je održana presica HNK Gorice na kojoj su govorili predsjednik Črnko i izvršni predsjednik Nikoličius.

Črnko je naglasio da je to veliki uspjeh turopoljskog kluba samo nakon 6 mjeseci igranja u 1.HNL, te istaknuo Mindaugasa Nikoličiusa najzaslužnijim. Črnko nije bio spreman otkriti kako će se novac od transfera podijeli između kluba i strateškog partnera, ali je naglasio da će se uložiti u daljnju izgradnju infrastrukture i dovođenje pojačanja koja će nadomjestiti odlazak Atiemwena.

Na pitanje je li ovo najveći njegov transfer u karijeri Nikoličius je rekao da nije već da je četvrti, ali najveći u posljednjih deset godina. Dodao je da planira dovesti kapitalca reprezentativca iz Rumunjske, a da je u pregovorima za transfer vratara Kahline u Francusku.

Na naše pitanje ima li on osobno ponuda nakon što je vidljivo da radi odličan posao u Gorici i postoji li mogućnost njegovog odlaska popularni Niko otkrio je da je prije dva mjeseca imao ponudu od 300.000 eura godišnje plaće koju nije prihvatio i da je sada posvećen poslu u Gorici, a da će sve učiniti da se Gorica proba domoći četvrtog mjesta što bi joj osiguralo igranje u Europi.