SportNews.hr

prava sportska priča

Rudeš dobio pravo pojačanje: Dino Halilović na posudbi iz Lokomotive. U medulinskom finalu u nedjelju Istra - Lokomotiva. Dragovoljac s 5:0 pobijedio u Vrbovcu. Marić obranio dva 11-erca. Trnje u subotu u 15 s Mladosti Petrinja

Lokomotiva je pobijedila Slaven Belupo s 2:1 (0:0) i u nedjelju u 11 sati igrat će u finalu medulinskog turnira protiv Istre 1961. Golove su zabili Mario Burić i Kastrati, te Dolček. Kako kaže tehnički direktor Cvetković u ponedjeljak će se znati kada će opet moći igrati Radonjić.
Istodobno Lokomotiva je učinila još jednu posudbu Rudešu. Poslije Krajinovića i Rožmana u Rudeš će privremeno preseliti Dino Halilović (21), brat starijeg Alena, hrvatskog reprezentativca. Dino Halilović je igrao za juniore Dinama. Od 9. veljače 2016. nosio je majicu Udinesea. Od 14. srpnja 2017. igrao je za Istru, a od 1. srpnja 2018. je igrač Lokomotive. Dino Halilović igra na poziciji veznog igrača i za Rudeš će predstavljati pojačanje.
Hrvatski Dragovoljac je s 5:0 (4:0) pobijedio u Vrbovcu trećeligaša, golovima Svetića, Babina, Matijaševića (11m), Poldrugača i Hasana. Golman Dragovoljca Mario Marić (19) - došao iz Intera 10. kolovoza - obranio je dva udarca s bijele točke. Dragovoljac u subotu u 11 sati igra u Lučkom, naravno ako se očisti teren. Trnje bi, također u subotu, trebalo igrati protiv Mladosti Petrinja (15 sati).