SportNews.hr

prava sportska priča

Prelec: Ima i pozitivnih medijskih reakcija, zadovoljan sam s pristupom i radom, a uskoro će doći i pojačanja

Ivan Prelec trener Istre 1961 nije stigao zbog treninga koji je sinoć kasno završio javiti se jučer kako bi čuli njegovu reakciju na napad Regionala Express, ali javio se iz autobusa na putu u Sloveniju.

- Ne osvrćem se puno na medijske reakcije, pogotovo u pripremama i ne bih tome pridavao nikakav značaj jer ima dosta onih pozitivnih, govori nam Prelec kojeg poznamo kao korektnog sugovornika još dok je bio trener u Dinamovoj omladinskoj školi.

Kakvi su dojmovi dosadašnjim pripremama?

- Zadovoljan sam zalaganjem i atmosferom, dečki se trude i maksimalno motivirano pristupaju treninzima. Jako mi je važno da su pozitivno prihvatili moj način rada, osjećam da će slijediti moje zamisli. Svjesni smo da nam trebaju pojačanja i ona će uskoro stići. Igrački kadar će sačinjavati 70% iz okruženja, a ostali će doći iz Španjolske, ali samo na ciljane pozicije, a pored kvalitete koju moraju imati pozornost ćemo posvetiti i njihovom karakteru, ovakvim pristupom lakše ćemo stvoriti dobru atmosferu i momčadski duh što nam je važan cilj. Očekujem da ćemo ostvariti pomak u odnosu na prošlu sezonu, neće biti lako, kao i sve u životu, ali maksimalnim trudom ćemo ga ostvariti.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room