SportNews.hr

prava sportska priča

Gorica već gleda prema Lokomotivi: imaju po 25 bodova i dolazi pobijediti u Kranjčevićevu za treće mjesto. Varaždin nije bio slabiji, ali nema dubinske igre ni sustavnosti. Nema ni pravih igrača

GORICA - VARAŽDIN 1:0 (0:0)

VELIKA GORICA - Gradski stadion. Gledatelja: 1.272. Glavni sudac: Bel (Osijek) 6. Pomoćni suci: Tomas (Osijek) i Šarić (Županja). Čertvrti sudac: Lovrić (Đakovo). Delegat: Rukavina (Rijeka). Kontrola suđenja: Bajić (Split).

Strijelac: 1:0 - Ndiaye (56).

GORICA: Kahlina 7, Periša 6 (od 68. Mathieu 5,5), Jovičić 6, Čelić - (od 10. Babec 6), Čabraja 6,5, Suk 6, Marina 7, Hamad 5,5 (od 46. Zwolinski 6,5), Dvorneković 6, Lovrić 7, Ndiaye 7. Trener Jakirović 6,5.

VARAŽDIN: Nevistić 6,5, Senić 6, Adžić 6, Stolnik 6, Miličević 5,5 (od 46. Štefulj 5,5), Guera Djou 6, Tkalčić 6, Roca 5,5, Kolarić 6,5 (od 64. Posavec 5,5), Glavina 5,5 (od 61. Mehdikhani 5,5), Benko 6. Trener Bonačić 6.

Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Ndiaye (Gorica).

Tko nije bio na konferenciji za novinare propustio je dva dobra vica trenera Varaždina Luke Bonačića. Ali nazočni nisu dobili odgovor na pitanje kakvu bi to Bonačić trebao uloviti "zlatnu ribicu" da se pokrene s najlošijeg mjesta na ljestvici. Kao da ni on to ne zna. Iako gosti nisu bili podređeni, oni nemaju ono što bismo nazvali dubinskom igrom. Varaždin može pobijediti i Dinamo, on može nešto trenutačno, ali tu nema sustavnosti, sve je to nekako zbrda-zdola. Tko su tu glavni, a tko pomoćni igrači, nekad se znalo prema kakvoj budućnosti se stremi, sada se čini kako je jedino važno očuvati status. Što će biti poslije kao da nitko ne zna.
Dok je trajala konferencija trener Gorice Jakirović još nije znao da je Lokomotiva izgubila u Koprivnici. Za večerašnju utakmicu je rekao kako ništa nije bitno osim tri boda. Sada se zna, Lokomotiva i Gorica imaju po 25 bodova i dijele treće i četvrto mjesto. Već u petak u 19,00 igrat će međusobno u Kranjčevićevoj.
-E, ta je utakmica važna. Pripremat ćemo se sve predstojeće dane. Treba pobijediti i zauzeti treće mjesto. Lokomotiva je momčad slična nama i bit će zanimljivo, najavio je velikogorički trener.

Alpas