SportNews.hr

prava sportska priča

Remi Gorice i Lokomotive u prvoj pripremnoj utakmici. Zapažen Golubickas dvadesetogodišnji Litavac prinova Gorice.

Foto: Djuka / Zwolinski gol za 1:0Foto: Djuka / Zwolinski gol za 1:0

GORICA - LOKOMOTIVA 2:2 (1:0)

GORICA: Kahlina, Dvorneković, Periša, Krizmanić, Čabraja, Čanađija, Babec, Hamad, Golubickas, Mathieu, Zwolinski, Još su igrali: Čović, Musa, Maloča, Ljubisavljević, Žutić, Gluić, Božić, Matteoni, Kelava, Gadže, Šroler i Cahani


LOKOMOTIVA: Grbić, Marković, Kolinger, Mersinaj, Jurić, Petrak, Vojković, Kastrati, Uzuni, Emerson, Budimir, još su igrali: Lukić, Gluhaković, Karačić, Smoljo, Čeliković, Cokaj, Majić, Halilović, Maružin, Tuci, Berisha

Na pomoćnom igralištu Gorice u 14 sati pripremnu utakmicu odigrali su Gorica i Lokomotiva. Domaćinima je pripalo prvo poluvrijeme koje završilo minimalnom prednošću Gorice za koju je strijelac bio Zwolinski u 25. minuti koji je sjajno primio loptu Dvornekovića na prsa i prekrasnim volejom zatresao mrežu Lokosa. U momčadi Gorice ostao je zapažen Golubickas dvadesetogodišnji Litavac koji ima upisan jedan nastup za reprezentaciju Litve u prijateljskom srazu s Azerbajdžanom iz ožujka 2019. godine.
Drugo poluvrijeme u kojem su obje momčadi izmijenile sastave pripalo je Lokomotivi Tuci je bio strijelac u 65', a za preokret Majić iz zasluženo dosuđenog kaznenog udarca u 79'. Maloča je izjednačio na samom kraju utakmice kada je u posljednjem napadu zbog igranja rukom u kaznenom prostoru dosuđen jedanaesterac za Goricu.
Goricu je vodi pomoćni trener Sabljak zbog toga što trener Jakirović odrađuje kaznu zarađenu u jesenjem dijela prvenstva.