SportNews.hr

prava sportska priča

Črnko kipti od bijesa, pred njim je besana noć, ujutro bi moglo biti velikih rezova. Hoće li Jakirović preživjeti?

Hajduk je nanio Gorici najteži poraz u dosadašnjem nastupima u 1. HNL, Turopoljci se vraćaju kući potučeni do nogu kako se kaže. Slatka je to Hajdukova osveta za ne tako davno dva uzastopna poraza u prvenstvu i kupu.

Vidjelo se u prvom proljetnom nastupu Gorice s Osijekom da momčad nema energiju od jeseni što je potvrdila i utakmica s Rijekom, da se nešto s turopoljskim prvoligašem događa najočitije govori rezultat iz Splita. Neno Črnko predsjednik Gorice prava je adresa da ga priupitamo što su razlozi anemičnosti momčadi.

- Što da kažem nakon ovakvog dana, mi nismo samo izgubili utakmicu već smo posramljeni, poprilično ljutito govori Črnko i nastavlja

- Ne mogu prihvatiti činjenicu da smo si sami figurativno rečeno zabili pola današnjih golova, bijesan sam zbog toga i preda mnom je duga noć, razgovarat ćemo sljedećih dana, okončao je razgovor Črnko.

Dugo poznamo Nenu Črnka i ovo je ono njegovo rijetko izdanje kada ne skriva emocije i nakon kojih je vukao neke poteze, a i "glave su padale" ne bi nas iznenadilo da sutra ujutro trener Jakirović bude bivši.