SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo predao dva sanitetska vozila Stožeru civilne zaštite. Antolić o situaciji sa smjenama: Tko je razuman,normalan i realan shvatit će naše namjere. Ne radi se o udaru na igrače i oni će to 100 % shvatiti kroz razgovor s nama.

Foto: Djuka / Maja Grba-Bujević iz Stožera civilne zaštite zahvaljuje na donacijiFoto: Djuka / Maja Grba-Bujević iz Stožera civilne zaštite zahvaljuje na donaciji

Krešimir Antolić član uprave Dinama predao je donaciju vrijednu 500.000 kn Stožeru civilne zaštite koju su primili Maja Grba Bujević, članica stožera Civilne zaštite te gospodin Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Pored donacije dva sanitetska vozila opremljena respiratorima Antolić je gospođi Maji Grba Bujević predao dres s brojem 9 i njenim imenom isto tako dres s brojem 10 s imenom Ministra Vilija Beroša.

- Ponosna sam na donaciju i dresove. Vili ovu reprezentaciju vodi suvereno i iz ovoga ćemo izaći bolji i jači. Donacija ide Nastavnom zavodu za hitnu medicinu Grada Zagreba, rekla je zahvaljujući Maja Grba Bujević koja je nakon kratkog pregleda vozila hitala na izvršenje drugih obaveza.

Krešimir Antolić se nakon toga kratko obratio novinarima.

- Svatko razuman, realan i normalan znat će prepoznat naše namjere i zašto uvodimo mjere racionalizacije i štednje. Odgovornost za javno izgovorenu riječ trebao bi imati svatko. To su naši igrači i pustite nas da riješimo to, to su naši igrači s kojim nas vežu uspjesi i veselje koji će kroz razgovore shvatiti da je to za očuvanje njihove egzistencije. To je prihvatilo 90 posto onih koji rade u klubu. Nemojmo raditi histeriju i hektiku jer ne radi se o udaru na njih to će oni 100 posto shvatiti kroz razgovore koje ćemo voditi.
Antolić nakon toga nije dozvolio pitanja novinara odstupivši od mikrofona.