SportNews.hr

prava sportska priča

Bivši trener Hajduka i mentor Dražena Medića, Željko Kopić preuzima mjesto šefa nogometne škole Dinama

Čistka koju su u Dinamu počeli u sjeni krize koronavirusa ulazi u završnu fazu. Nakon što je puštena vijest da će Goce Sedloski preuzeti drugu momčad Dinama, danas dok ovo pišemo u Maksimiru traju razgovori sa Željkom Kopićem koji bi trebao zasjesti na mjesto šefa nogometne škole.

Imena koja su se vrtjela u medijima posljednjih dana kao kadrovska rješenja za upražnjena mjesta u osobama Preleca, Jakirovića, Ćuka pa i Jozaka po stručnim kriterijima imaju logičnu podlogu, a onda sasvim nepredvidivo kako se to u prošlosti kod kadroviranja u Dinamu događalo pojavljuju se nova imena koja karakterom više odgovaraju načinu upravljanja klubom.

Željko Kopić, bivši je trener Lučkog, a potom je pokrivao trenerski uzlet Dražena Medića na klupi Zagreba, u konačnici nakon Slaven Belupa postao trener Hajduka, a ostat će poznat po "ispovijedanju" ispred navijača i Torcide u Kranjčevićevoj nakon što je u 33. kolu 06.05.2018. godine Hajduk izgubio od Rudeša 2:1. Kopić se ubrzo nakon što je dobio otkaz u Hajduku našao u Ciparskom Pafosu gdje je nakon godinu dana i tamo dobio otkaz.