SportNews.hr

prava sportska priča

Ivan Miličević na posudbi u Željezničaru od 9 odigranih utakmica četiri puta u momčadi kola

Slučajni susret s Ivanom Miličevićem lijevim bekom Lokomotive na posudbi Željezničaru iz Sarajeva bio je povod da porazgovaramo o BiH premijer ligi, usporedbi s 1.HNL i reprezentativnim ambicijama.

- U Željezničaru sam se dobro snašao, nisam pogriješio što sam pristao na posudbu. Odigrao sam devet utakmica od toga sam četiri puta bio u momčadi kola. Bio sam igrač utakmice, zabio sam jedan gol, asistiram, iza mene je dobra polusezona.

Kakav se nogomet igra u BiH premijer ligi u usporedbi s HNL-om?

- HNL je kvalitetnija, ali ovdje se igra puno čvršće, rekao bih na snagu i ako nisi maksimalno spreman ne prolaziš, a i suđenje je na drugačijoj razini, ako to prihvatiš nije teško.

Bio si U 21 reprezentativac BiH, nadaš li se pozivu u najbolju vrstu?

- Bosna i Hercegovina je trenutno bez izbornika, ali kao svaki sportaš želja mi jednoga dana zaigrati za reprezentaciju, nadam se da ću se svojom igrom nametnuti novom izborniku ma tko on bio?

Što kažu na Kajzerici, jesu li možda razmišljali da te vrate?

- Nisam osobno kontaktirao sa klubom, taj posao sam povjerio svome manageru Saši Mučnjaku, on u moje ime sve dogovara, vodi brigu o mojoj karijeri jako sam zadovoljan suradnjom koju smo uspostavili.