SportNews.hr

prava sportska priča

Utakmica između kandidata za prijam u Kustošiju i Sesvete bila je dosadna, ali je okolo bilo zanimljivo. Među sedam trenera i Jakirović. Grga Štimac može igrati drugu ligu.

Došli smo u Blato na utakmicu Kustošija - Sesvete (0:1 na kraju), no nismo vidjeli mnogo. Zapravo, vidjeli smo, s jedne strane, Vragolovioća, Rašića, Darojkovića... naslonjene na ogradi u civilu, a s druge Meseca, Dučkića, Majcenića... kako trče krugove. Treneri Ivanda i D. Babić kažu da su zapazili što su htjeli.
-Ovo je bio drugi filter za eventualne prinove. Sada imamo jasne spoznaje, objasnio je trener Kustošije.
Mi smo uočili samo Grgu Štimca, novaka iz Ponikvi. Starosjedilac Pavković je dvaput pogodio prečku.
-Doznali smo da li na neke možemo računati, dometnuo je trener Sesveta. Njegovi su pobijedili golom Petrovića (76.).
Opet je bilo puno stručnih osoba. I trener prvoligaša Gorice Sergej Jakirović. Bili su i Bračun, Labrović, Roguljić, Jurčec, V. Babić, Sivrić, Kačinari... U jednom trenutku Bračun i Sivrić pozvali su na kavu. Nije im bilo zanimljivo. Trnje počinje u ponedjeljak u 18. U tom trenutku nazvao je Zornjak iz Lučkog. Tamo spremaju izvanredno jaku momčad za povratak u Drugu HNL. Počinju također u ponedjeljak. Nije se mogao prihvati poziv Trnjana na kavu jer je upravo došao jedan od aspiranata za predsjednika Dragovoljca Marinko Perić. Njega je trebalo čuti...