SportNews.hr

prava sportska priča

Rašić je napustio Kustošiju i otišao u Dragovoljac. Trener Ivanda isprobavao Štimca na stoperu. Cimenti se uspravlja. HAŠK izgubio u zadnjih 10 minuta

Mihovil Rašić (22) napustio je Kustošiju i pristupio Hrvatskom Dragovoljcu. Kustošija je na Peščenici, dva tjedna prije početka prvenstva, pobijedila HAŠK sa 4:1 (1:1), ali s tri gola u posljednjih deset minuta kada su ušle brojne zamjene. Nije igrao ozlijeđeni Jurčec. Trener Ivanda je pridošlog iz Ponikvi Grgu Štimca, inače zadnjeg veznog u prvom poluvremenu isprobavao na poziciji stopera. Ohrabruju sve bolje igre Cimentija.
HAŠK je izgubio velik broj dosadašnjih igrača. Trener Lončarević ne misli da će momčad u prvenstvu igrati ulogu kao u prošloj sezoni, ali ni ne pomišlja na loš položaj na ljestvici.


Strijelci: 0:1 - Mlinarić (6), 1:1 - Vlajčić (33), 1:2 - Cimenti (81), 1:3 - Ljubanović (89) 11 m, 1:4 - Đaković (90).

HAŠK: Tor, Luketić, Lovrić, Kos, Andrašević, Sliško, Matteoni, Vlajčić, Ristovski, Bradić, Velić (Gorjanec, Barišić, Ćibarić, Hlebec, Aščić, Matovina, Picikola,Balabanić, Fulir, Klišanin, Surjan). Trener Lončarević.

KUSTOŠIJA: Radelić Žarkov, Kulenović, Šušković-Jakopac, Štimac, Deak, Donald, Jugović, Mlinarić, Darojkovioć, Mrkonjić, Marko Šlogar (Bartolović, Ivanković, Bilić, Đaković, Ljubanović, Međimorec, Pavković, Cimenti, Vragolović, Martin Šlogar). Trener Ivanda.