SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava bolje igra u gostima, uzela bod na gostovanju u Sesvetama Dinamu II

DINAMO II – DUBRAVA TIM KABEL 1-1 (0-0)
 
SESVETE -Sesvete. Stadion Sveti Josip Radnik. Gledatelja 200. Glavni sudac: Jurić (Split). Pomoćni suci: Vidović i Ćatipović (Split) . Četvrta sutkinja: Budimir (Podstrana). Delegat: Rakovec (Zagreb). 
 
Strijelci: 0-1 Juranović (64′), 1-1 Franjić (82′)
 
DINAMO II: Horkaš, Hujber, Antovski, Gogić, Čuić, Olmo, Rešetar (od 65’Krizmanić), Tolić (od 74’Franjić), Baturina (od 70’Mišković), Kim, Jovičević.. Trener Igor Jovičević 
 
DUBRAVA II: Mustapić, Kelemen, Alghoul, Juranović, El Saleh, Pasariček (Od 86’Tolić), Valentić, Mudražija (od 90’Čolić), Boršić, Korca, Oliveira Cruz. Trener: Krešimir Sunara
 
Dubrava TK je na gostovanju kod Dinama II na terenu u Sesvetama koji je njen domaćinski uzela bod Dinamu II i tako potvrdila pravilo da igra bolje u gostima. Dinamo II ugostio je Dubravu u Sesvetama jer se čuva teren na Hitrece-Kacianu za juniorsku ligu prvaka u srijedu sa Šahtarom. Prvo poluvrijeme donijelo nam je dosta nezanimljiv nogomet, dok je u drugom malo igra živnula, ali nije to bila predstava za nogometoljupce. Dubrava TK je iz jedne lijepe akcije došla u vodstvo golom Juranovića kojeg je Alghoul izvrsno poslužio. Dinamo je malo stisnuo nakon primljenog gola i uspio poravnati preko Franjića nakon ubačaja iz kornera.
Nakon utakmice igrači Dinama II prigovarali su sucu Juriću na nekim njegovim odlukama, a dok je kapetan Horkaš vodio dialog sa sucem Jurićem trener Sunara vrlo ljutito okomio se na Dinamovog kapetana.
Dani Olmo s ocem je s tribina gledao nastup brata Carlosa u momčadi Dinama II.
 
 
Alpas