SportNews.hr

prava sportska priča

Najbolji Dinamo Goce Sedloskog do sada s petoricom koja su bili s prvom momčadi: Tin Hrvoj, Kim Hyun Woo, Tomislav Duvnjak, Edin Julardžija i Bartol Barišić.

DINAMOII - OSIJEK II 1:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion Maksimir, pomoćno igralište. Gledatelja (utakmica bez gledatelja) Glavni sudac: Dadić

Strijelac: 1:0 - Karrica (28)


DINAMO  II: Šarkanj (46. Križanović), Hrvoj (76. Batistić), Jelenić (46. Kim H.), Leš (88. Bošković), Jurišić (66. Antovski), Janković (88. Magdić), Duvnjak (73. Parger); Kapitanović (79. Svržnjak), Julardžija (66. Tomek), Karrica (88. Ravlija), Barišić (46. Tueto)
Trener: Goce Sedloski

OSIJEK II: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić (70. P. Almeida), Benić (70. Pavičić), Todorov (70. Stranput), Ljubić, Prpić (70. Babin), Kuprešak (80. Mekić), Sekulić, Mišković (76. Vinogradac)
Trener: Igor Tolić

Vrućina je danas pritiskala Zagreb nije popustila do početka utakmice drugih momčadi prvoligaša Dinama i Osijeka što je vjerojatan razlog da je utakmica bila življa u drugom dijelu kada se lakše disalo. Goce Sedloski izveo je u momčadi petorku koja je s prvom momčadi odradila prvenstvo nakon pauze zbog koronavirusa. Kapetansku traku nosio je Julardžija, a uz njega su Hrvoj, Duvnjak i Barišić počeli utakmicu dok je Kim Hyun Woo ušao na početku drugog poluvremena. Dinamo je poveo nakon što je Kapitanović prošao po desnoj strani i poslužio Karracu koji dobro reagira i lijepo pogađa za 1:0 što je na kraju bio i konačni rezultat.
Ovaj Dinamo II trenera Sedloskog najbolji je dosad kojeg smo gledali i s pridruženom petorkom bit će konkurentan u predstojećem prvenstvu u kojem će Dinamo ugostiti momčad BSK-a Bijelo Brdo u prvom kolu.