SportNews.hr

prava sportska priča

Juranović nije zabio s 11 m i "ukrao" je pobjedu Dubrave u Čakovcu. Inter ide sigurno i poslije zaostale utakmice u Rudešu mogao bi biti prvi. Sesvetski Kožić teže je ozlijeđen

Da je Dragan Juranović u 52. minuti zabio iz kaznenog udarca, Dubrava TK bi vjerojatno pobijedila u Čakovcu. Ovako je završilo 2:2 (2:1) i Dubrava je ostala na čelu ljestvice, doduše opet privremeno jer dosta utakmica nije odigrano, ali ta privremenost traje već sedam dana i nastavlja se. Pogotke su postigli Mudražija (42) i Alghoul (61). Kazneni udarac dosuđen je na Juranoviću koji s bijele točke pucao preko gola, što je još jedan dokaz kako igrač na kojem je prekršaj dosuđen ne treba biti izvođač.

Inter dolazi na svoj kolosjek, pobijedio je Cibaliu s 2:0 (Šroler u 2. i Mamut u 29. minuti) i sada čeka subotu kada odrađuje zaostalu utakmicu s Rudešom. Trener Ivković vjeruje da će igrači nastaviti s dosadašnjim pristupom i pobijediti starog rivala u gostima čime bi vjerojatno, nakon tri potpuno odigrana kola, zauzeli čelnu poziciju. Ivkovića je razveselio povratak Mamuta, zatim činjenica da u prvoj momčadi igra pet juniora, kao i pošten odnos svih igrača prema sudjelovanju u igri.
Iskusan trenerski lisac imao je još jednu opasku:
-Cibalia je dobra i mislim da će biti jedan od kandidata za prvo mjesto, kaže Ivković.

Sesvete su pobijedile Dinamo II (2:0) u Kranjčevićevoj i sada se još jače vidi koliko je poraz od Opatije na domaćem terenu bio upozoravajući i nepotreban. Ni s jednim protivnikom se ne smije olako. U igri kao da nije nešto do kraja definirano, a sada će biti i teže jer najmanje tri, četiri tjedna neće igrati jedan od najboljih igrača Luka Kožić. On je početkom tjedna na treningu ozlijedio ligamente, pa ga ni danas nije bilo u sastavu. Sesvete će svoju utakmicu s BSK-om iz Bijelog Brda odigrati već u petak u 17 sati, umjesto 11. rujna, na molbu gostiju.