SportNews.hr

prava sportska priča

BSK s bodom odlazi iz Sigeta nakon što je vodio do 82' i utakmicu završio s devetoricom u polju, Čikvar i Mišić isključeni nakon drugih žutih kartona. Majstorović precizan s bijele točke.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - BSK BIJELO BRDO 1:1 (0:1)

ZAGREB - Igralište ŠNCStjepan Spajić. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Jurić (Split)  Pomoćni suci: Pavić (Split) i Brajković (Šibenik). Četvrti sudac: Ješić (Sisak). Delegat: Tadić-Šutra. Kontrolor suđenja: Kovačić (Križevci)

Strijelci: 0:1 - Čikvar (17), 1:1 - Majstorović (82 11m) , 1

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Rubić (od 80 Glibo), Majstorović, Ernst Leon-Habib, Amoateng Seth (od 61  Martinez Caliz), Viduka (od 80 Oreč), Valentić, Horvat (od 61 Perić), Pasariček (od 88 Zoungrana), Tipurić, Crnčević

Trener: Perković

BSK BIJELO BRDO: Đilas, Aleksić (od 79 Mihaljević), Raguž, Muženjak(od 79 Horvat), Gibane Roman, Čikvar, Dabro (od 88 Mitrović) Dalić, Gavrić, Vuksan (od 61 Alvarez Cief, Mišić

Trener: Steinbruckner

Dramatična završnica u Sigetu, nakon što je BSK vodio do 82' golom Čikvara koji je zbog drugog žutog kartona teren napustio u 76', isto je morao i Mišić u 82' kada je igrao rukom u kaznenom prostoru skrivivši najstrožu kaznu. Majstorović je rutinirano svladao Đilasa za poravnanje. Dragovoljci su nakon toga svim silama nastojali doći do pobjede, a u tim nastojanjima Alvarez je mogao zabiti da kod primanja nije oklijevao.

Dragovoljac u današnjoj utakmici nije prikazao svoju igru čemu je zaslužna i igra BSK-a koji se postavio otvorenog garda s čvrstom obranom predvođenom kapetanom Dalićem i preko brzonogog i vižljastog Čikvara i Dabre brzo izlazili u kontranapad. Da je Dabro polovicom drugog poluvremena iz takve jedne situacije pogodio mrežu pitanje je bi li se Dragovoljac domogao boda.