SportNews.hr

prava sportska priča

U Sigetu drama do posljednje sekunde, utakmica je bila nalik na prošlotjednu između Sesveta i Orijenta. Dragovoljac je vodio s 3:0, pa je bilo 3:2, da bi Sunagić gotovo sa sučevim zviždukom pogodio prečku

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - SESVETE 3:2 (2:0)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Bez gledatelja. Glavni sudac: Lovrić (Đakovo 6.5. Pomoćni suci: Pejić Vukovar) i Bacinger (Novi Marof). Četvrti sudac: Vukušić (Osijek).


Strijelci: 1:0 - Stjepanović (9), 2:0 - Viduka (26), 3:0 - Martinez (54), 3:1 - Topić (61) 11 m, 3:2 - Geljić (64)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6,5, Majstorović - (od 25. Oreč 7), Tipurić 6,5 (od 68. Vuco -), Valentić 7,5, Rubić 7, Zoungrana 6,5, Crnčević 7, Leon Habib Ernst 7 (od 48. Ilić 7), Viduka 7 (od 68. Amoateng 6,5), Martinez 7,5, Stjepanović 7. Trener Kuljanac 7.

SESVETE: Krkalić 6, Sabljo 6 (od 78. Franjić ), Hlevnjak 6, Brigić 6. Goić 6, Kožić 6,5, Vujanić 5,5 (od 62. Sunagić 6,5), Topić 7 (od 62. Zenko -), Malekinušić 6, Majić 5,5 (od 62. Raul -), Geljić 7. Trener D. Babić 6,5.

Ocjena utakmice: 7.5
Igrač dvoboja: Martinez (Dragovoljac).

Ova naša Duga HNL stvarno se pretvara u dramske predstave. Poslije prošlotjedne gotovo nestvarne utakmice između Sesveta i Orijenta (5:4), sada je nešto slično ponovljeno u Sigetu. Dragovoljac je vodio s 3:0 da bi na kraju jedva sačuvao pobjedu. Opet su u glavnoj ulozi bile Sesvete, ali s drugim konačnim predznakom. Prije tjedan dana Maružin za Orijent nije iskoristio idealnu prigodu za 5:5, danas je Sunagić pogodio prečku bukvalno u zadnjoj sekundi. Nije bilo 3:3 i Sesvete su iz derbija izlašle poražene. Dragovoljac na prvom mjestu, pred suparnicima, sada ima prednost od najmanje tri boda, Sesvete plaćaju danak dvama porazima u tri posljednja kola, zaostaju šest bodova, ali nisu ostale bez nade.
Predsjednik Dragovoljca Marinko Perić je oduševljen pobjedom, ali kao i jedan od najboljih igrača danas, Ivan Stjepanović, s kojima se razgovaralo, imaju primjedbe na suđenje. Čini se kako su u pravu. Četvrti pogodak Dragovoljca nije trebalo poništiti jer nije bilo zaleđe.
Zašto nije bilo trenera Perkovića?
-Ima temperaturu, ali nema Covid, objasnio je predsjednik Perić.
Zanimljivo, Ivan Stjepanović koji je zabio prvi i dodao za treći gol Dragovoljca, došao je ljetos u Siget iz Dugog Sela, ali on nije Dugoselčan:
-Ja sam junior Sesveta i živim u Sesvetama, kaže Stjepanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Alpas