SportNews.hr

prava sportska priča

Nogometaši Dubrave ugostili su uz Zagrebačku cestu momčad Rudeša, samo nekoliko stotina metara od igrališta gostiju, u gradskom derbiju 2. HNL. Završilo je miroljubljivo, podijelom bodova, bez pogodaka.

Foto: Igor GrahovacFoto: Igor Grahovac

DUBRAVA - RUDEŠ 0-0 (0:0)
STADION: ŠRC Kustošija. SUDAC: Marino Majstorović (Split).

DUBRAVA: Mustapić - Perković, Korca, Ljubanović, Boršić - Šugić, Jurić (od 77.Fruk), Srbljinović (od 46. Muhamed), Fintić (od 82 Firmino -), Juranović -  Mudražija.

RUDEŠ: Sušak - Brajković, Grgić, Ćosić, Šehić - Muić, Sesar (od 55. Andačić) - Kolega (od 66. Jalinius), Liklin (od 55. Burić), Dajčer (od 46. Abdurahimi) - Jelavić.


Nogometaši Dubrave ugostili su na rubu Zagrebačke ceste momčad Rudeša, samo nekoliko stotina metara od njihova igrališta, u gradskom derbiju 2. HNL. Završilo je miroljubljivo, podijelom bodova, bez pogodaka.
Domaća momčad, s istoka metropole, bila je ta koja može žaliti za tri boda.

Jer u jedinoj istinskoj, stopostotnoj šansi na utakmici, Juranović se nije najbolje snašao, u trenucima kada je gol već bio otpjevan... Bilo je to na samome startu drugoga poluvremena, kada je Jurić na drugoj stativi pronašao „ljubičastu sedmicu “, no, zapleo se Juranović za petu u mat-situaciji za pogodak. I novu priliku više nije dočekao...

Tijekom 90 minuta vidjeli smo korektnu i žustru borbu dviju momčadi, uglavnom na sredini terena, iz kojih bi tu i tamo, dolazilo do izglednijih prilika. Ali i ne, onih čistih.
Na koncu, u dojmu ove „nule“, za igrača utakmice birali smo - između vratara i zadnjih veznih. A to nekako i najbolje oslikava viđeno. S jedne je strane Sušak, s druge Mustapić, čuvali su svoju mrežu neprikosnovenu te držali konce raspleta pod svojim. No, napadači, Juranović kod Dubrave, te Kolega kod Rudeša, prijetili su iz više situacija i pokušaja, i bili su spremni da poberu epitet igrača utakmice, ali, pogotka koji bi ih proslavio, nisu dočekali.

Zapravo, najveći su dio posla odradili Šugić i Mujić, već spomenuti dvojac zadnjih veznih iz različitih strana zapisnika, i po našem sudu, ujedno i najbolji akteri ovoga dvoboja. Uz, Marija Burića, kod Rudeša, koji će svojim ulaskom u nastavku diktirati igrom gostiju, ali i prijetiti iz svakoga prekida.

Za Rudešane je u drugome dijelu ušao i Besat Abdurahimi, nekadašnje prvoligaško krilo Zagreba, apsolutno najveća prijetnja za goste. I još, kada mu se i drugi Pjesnik, Edin Šehić, pridružio gore u vrhu, zauzevši krilnu poziciju, bilo je zbilja opasno po Dubravu... Iako su kasnije „ljubičasti“ imali i  svojih polu-prilika, ali njih nisu znali konkretizirati.
Na kraju, podjela bodova, s kojom su svi bili zadovoljni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room