SportNews.hr

prava sportska priča

Javio se Miroslav Kuljanac: Odradio sam danas dva treninga, ja sam vojnik kluba

Tko je Miroslav Kuljanac novi šef struke u Sigetu? Kuljanac je vodio juniore i bio pomoćnik Borisu Perkoviću, potpuno posvećen nogometu i kako kaže vojnik kluba. O Kuljancu, samo se mogu čuti riječi pohvale kao stručnjaku tako i o ljudskim osobinama. Kulje kako ga zovu znanci iza sebe ima zavidnu nogometnu karijeru, kao igrač skupio je pet godina prve lige. Osam godina je bio pomoćnik 1.HNL, nakon toga radio je s mladim uzrastima, a zadnjih godinu dana pomoćnik je Borisu Perkoviću s kojim je Hrvatski dragovoljac doveo do jesenjeg prvaka 2.HNL. Kuljanac ima UEFA PRO licencu i kako nam reče jedan visokopozicionirani nogometni djelatnik ima sve reference čak za trenera prve lige.

- Odradio sam dva treninga danas, nakon toga imao sam sastanak s predsjednikom i maloprije sam došao doma, jednostavno nisam se stigao javiti prije, ispričava se Kuljanac večeras odgovarajući na naš telefonski poziv od jutros i nastavlja,

- Trener sam juniora HD u jednu ruku vojnik sam kluba i primio sam se posla, neću nešto puno mijenjati, momčad dobro poznam, startamo s dobre pozicije. Imamo nekoliko novih zanimljivih igrača na probi. Bio bih sretniji da je ostao Crnčević, ali razumijem igrača, poziv Dinama se ne odbija. Nisam od onih koji kukaju nogomet je moj životni poziv, vjerujem u momčad i sebe.