SportNews.hr

prava sportska priča

Junak s bodom iz Sigeta prepustio fenjer Dinamu II koji je u Sesvetama zabilježio peti uzastopni poraz. Hrvatski dragovoljac presjeklo rano vodstvo alkara, mučio se cijelu utakmicu i ušao nervozan u završnicu

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - JUNAK 1:1 (1:1)

ZAGREB - ŠNC Stjepan Spajić. Bez gledatelja. Glavni sudac: Kurtović (Osijek)  Pomoćni suci: Bacinger (Varaždin) i Zobec (Strahoninec). Četvrti sudac: Kurbaša (Bizovec). Delegat: Pulić (Rijekaa). Kontrolor sudaca: Pelc (Sisak).

Strijelci: 0:1 - Bašić-Šiško 4', 1:1 - Viduka 30'

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić , Majstorović , Zoungrana (od 66 Ernst), Viduka (od 78 Oreč), Valentić, Martinez (od 66 Amoateng), Pasariček, Perić (od 46 Stjepanović), Burić, Bagadur, Ivkič.

Trener. Miroslav Kuljanac

JUNAK: Runje, Vuković, Bašić-Šiško (od 88 Bilić), Jenjić (od 64 Marunica)Maganić, Manenica Lovrić (od 46 Fuštin), Markovuina, Jandrek (od 90+3 Mihovilović), Botica, Mastelić

Trener: Stipe Balajić 

Junak više nije fenjeraš, dno tablice prepustio je Dinamu II nakon zasluženo osvojenog boda s gostovanja kod lidera u Sigetu. Alkari su došli u vodstvo u otvaranju utakmice nakon što Maganić po desnoj strani prolazi i idealno poslužuje Bašić-Šiška koji zakucava u mrežu Šubarića. Vodstvo gostiju presjeklo je domaćine koji se muče s gostujućom obranom. Do poravnanja dolazi u 30', sve je napravio Burić, dok je Viduki preostalo da potvrdi gol. U drugom poluvremenu Perića mijenja Stjepanović koji u 60' bježi obrani gostiju i sam kreće prema vrataru Runji kojeg Vuković ruši, sudac Kurtović dodjeljuje mu žuti karton mada nam se čini da ga je mogao poslati u svlačionicu jer je bio posljednji igrač obrane.

Kako se bližio kraj utakmice tako je rasla nervoza u redovima dragovoljca, nedostajala je potrebna mirnoća u završnici što je gostima donijelo veliki ali zasluženi bod za bijeg sa zadnjeg mjesta prvenstvene ljestvice na koje se spustio Dinamo nakon petog uzastopnog poraza u Sesvetama koji treneru Prelcu ozbiljno ugrožava karijeru o čemu se dosta komentira u nogometnim kuloarima.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room