SportNews.hr

prava sportska priča

22 igrača Druge HNL kandidiraju za utakmicu s Katarom u srijedu u Puli u 18 sati. Izbornici su D. Babić, Matić i Tomić. Istog dana u Medulinu plenum Druge HNL

Reprezentacije Druge HNL i Katara, domaćina sljedećeg svjetskog prvenstva od 21. studenog do 18. prosinca 2022. odigrati će prijateljski susret u srijedu 30. lipnja u 18 sati u Puli. Prema informaciji Vlade Babića, predsjednika NK Kustošije, istog dana u Medulinu će se održati plenum klubova Druge HNL, uoči prvenstva, posljednjeg u ovakvom formatu.
Izbornici reprezentacije Druge HNL su Dino Babić (Sesvete), Ivan Matić (Solin) i Petar Tomić (Cibalia), dok je trener vratara Nikša Butura (Dugopolje).
Na pripremama su 22 igrača: Berković (Orijent), Silić (Dugopolje), Rubić (Dugopolje), Brajković (Rudeš), Maglica (Dubrava), Nekić (Inter), Oršolić (Cibalia), Čerina (Dugopolje), Šimunić (Kustošija), Puljić (Solin), Muić (dosad Rudeš), Baltić (Cibalia), Mihaljević (BSK), Šarić (Rudeš), Repić (Solin), Šlogar  (Kustošija), Sunagić (Sesvete), Mrkonjić (Croatia Zmijavci), Ilić (BSK), Ivanković (Kustošija), Pejanović (Opatija) i Fučak (Orijent).
"Nismo mogli računati igrače koji su otišli iz Druge u Prvu HNL, a to su zaslužili, kao Dabro i Brodić, te Abdurahimi koji se sprema u inozemstvo", poručio je trener Dino Babić.
Alpas