SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun slaže kadrovsku križaljku. Uz Bezera kandidati za trenera su Jerko Leko, Dinko Jeličić i Boris Perković. Marin Tomšić raskinuo suradnju.

Radno je u Jarunu, dok su igrači na odmoru uprava radi na kadrovskoj križaljci. Još uvijek nije odlučeno hoće li Denis Bezer koji se od druge lige oprostio nakon moždanog udara na Kustošiji, trenerski vratio u 2.HNL na istom mjestu pobjedom Jaruna u kvalifikacijskoj utakmici s Belišćem.

Kako doznajemo najveća dilema je uprave s kojim trenerom krenuti u pripreme a najčešće pored Bezera se spominje Jerko Leko zbog suradnje s Lokomotivom, Dinko Jeličić koji je napustio klupu Kustošije i otišao za pomoćnika Oliću, ali ovaj je dobio otkaz tako da je bez kluba, a ozbiljno se razmišlja i o Borisu Perkoviću koji je prošle sezone u jesenskom dijelu s Hrvatskim dragovoljcem osvojio prvo mjesto nakon što je Leku naprasno pred sam početak prvenstva Lokomotiva povukla na klupu prve momčadi.

Pokušali smo provjeriti u klubu s kojim trenerom će početi pripreme, odgovor je da će odluku donijeti kroz dan dva.

- Meni je prvi glas da sam među kandidatima za trenera Jaruna nitko me nije kontaktirao, a s obitelji sam i godišnji isplanirao, rekao nam je Bori Perković

Dok se još ne zna izbor trenera zna se da Marin Tomšić neće s Jarunom početi pripreme, jučer se u najljepšem ozračju sporazumno razišao s klubom. Tomšić je odigrao dobru polusezonu, dao veliki doprinos ulasku Jaruna u 2.HNL, ostat će posebno upamćen njegov nastup u Bjelovaru i asistencija netom poslije ulaska kada je idealno poslužio Vragolovića za pobjednički gol. Pored Tomšića i Mislimija još nekolicina igrača napustit će klub, a sve zavisi od trenera s kojim će uprava donijeti odluku kome će se zahvaliti.

Alpas