SportNews.hr

prava sportska priča

Drugoligaši su pobijeđeni (1:3) od Katara domaćina svjetskog prvenstva sljedeće godine. Igrale su dvije selekcije naših, dojam izvanredan

PULA - Reprezentacija Druge HNL pobijeđena je od Katara 1:3 (1:1) u prijateljskoj utakmici na stadionu u Puli. Katar će u studenom i prosincu iduće godine biti domaćin svjetskog nogometnog prvenstva. Drugoligaši su poveli golom Repića, gosti su izjednačili i u samom finišu prvog dijela nisu realizirali 11-erac. Katar je pobijedio golovima u posljednjih deset minuta susreta. Sudio je Vidulin iz Kanfanara.
Reprezentacija Druge HNL igrala je u sastavu: prvo poluvrijeme: Berković, Brajković, Oršolić, Čerina Rubić, Muić, Baltić, Repić, Mrkonjić, Ivanković, Fućak, drugo poluvrijeme: Silić, Maglica, Nekić, Šimunić, Puljić, Mihaljević, Šarić, Šlogar, Sunagić, Ilić, Pejanović. Trener bili su: D. Babić, Matić i Tomić.
Poslije utakmice anketirani Mario Smodlaka, Vlado Babić, Dino Babić i Tomislav Baltić izrekli su najviše ocjene za predstavu koja je prikazana i sjajan otpor naše drugoligaške selekcije suparniku koji će iduće godine biti domaćin SP-u.